,, ,

Wilma Elles Motosikletiyle Kaza Yaptı! Yaralı Halde Paylaştı

Magazin 29.07.2024 - 11:12, Güncelleme: 29.07.2024 - 11:13 10955+ kez okundu.
 

Wilma Elles Motosikletiyle Kaza Yaptı! Yaralı Halde Paylaştı

Wilma Elles, motosiklet kazası geçirdi. Yaralı halde video paylaşan oyuncu, “Kask takmayı unutmayın” dedi. Hastaneye giden Elles, kazayı ucuz atlattığını belirtti
2010 yılında Kanal D 'de yayınlanan " Öyle Bir Geçer Zaman ki " dizisi ile hafızalara kazınan Wilma Elles , motosikletiyle kaza yaptı. Ayağa kalkamaz haldeyken video çekerek takipçileriyle paylaşan Elles, "Kask takmayı unutmayın" dedi. Ekim 2023’te üçüncü çocuğu Tiara Manolya’yı dünyaya getiren oyuncu, son paylaşımında motosiklet kazası geçirdiğini duyurdu. Kaza sonrası yaralı halde video çekip paylaşan Elles, yeni motor aldıklarını ve bu sırada yaralandığını dile getirdi. Daha sonra hastaneye giden oyuncu, "Çok şükür ki ucuz atlattık" dedi ve herkesi kask takmaya teşvik etti.
Wilma Elles, motosiklet kazası geçirdi. Yaralı halde video paylaşan oyuncu, “Kask takmayı unutmayın” dedi. Hastaneye giden Elles, kazayı ucuz atlattığını belirtti

2010 yılında Kanal D 'de yayınlanan " Öyle Bir Geçer Zaman ki " dizisi ile hafızalara kazınan Wilma Elles , motosikletiyle kaza yaptı. Ayağa kalkamaz haldeyken video çekerek takipçileriyle paylaşan Elles, "Kask takmayı unutmayın" dedi.

Ekim 2023’te üçüncü çocuğu Tiara Manolya’yı dünyaya getiren oyuncu, son paylaşımında motosiklet kazası geçirdiğini duyurdu. Kaza sonrası yaralı halde video çekip paylaşan Elles, yeni motor aldıklarını ve bu sırada yaralandığını dile getirdi.

Daha sonra hastaneye giden oyuncu, "Çok şükür ki ucuz atlattık" dedi ve herkesi kask takmaya teşvik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.