,, ,

Liselere Geçiş Sistemi Kapsamında Nakil Sonuçları Açıklandı

Eğitim 29.07.2024 - 11:46, Güncelleme: 29.07.2024 - 11:46 14376+ kez okundu.
 

Liselere Geçiş Sistemi Kapsamında Nakil Sonuçları Açıklandı

LGS 1. nakil sonuçları açıklandı. İkinci nakil başvuruları 29 Temmuz - 2 Ağustos arasında alınacak, sonuçlar 5 Ağustos’ta ilan edilecek
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 22 Temmuz'da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından, bugün birinci nakil sonuçları erişime açıldı. Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvuruları 29 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. İkinci nakil sonuçlarının ise 5 Ağustos'ta ilan edilmesi planlanıyor. İkinci nakil sonuçlarının ardından, 6 - 14 Ağustos tarihleri arasında boş kalan kontenjanlara ve hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak. Yerleştirme süreci ise 16 Ağustos'ta tamamlanacak.
LGS 1. nakil sonuçları açıklandı. İkinci nakil başvuruları 29 Temmuz - 2 Ağustos arasında alınacak, sonuçlar 5 Ağustos’ta ilan edilecek

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 22 Temmuz'da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından, bugün birinci nakil sonuçları erişime açıldı.

Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvuruları 29 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. İkinci nakil sonuçlarının ise 5 Ağustos'ta ilan edilmesi planlanıyor.

İkinci nakil sonuçlarının ardından, 6 - 14 Ağustos tarihleri arasında boş kalan kontenjanlara ve hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak. Yerleştirme süreci ise 16 Ağustos'ta tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.