,, ,

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna Görevinden İstifa Etti

Siyaset 29.07.2024 - 16:09, Güncelleme: 29.07.2024 - 16:09 10807+ kez okundu.
 

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna Görevinden İstifa Etti

Murat Tuna, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek, Edremit’in sorunlarını gündeme taşıyacak bir medya şirketi kuracağını duyurdu.
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna , görevinden istifa ettiğini açıkladı. 31 Mart yerel seçimlerinden kısa bir süre önce İlçe Başkanlığı görevine atanan Tuna, Edremit Haber Ajansı adında bir medya şirketi kuracağını ve Edremit'in sorunlarını gündeme taşıyacağını belirtti. Tuna, "Bizim içimizde yetki sahibi olan birkaç arkadaşımız Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı'nın yaptıklarından rahatsız olmuş gibime geliyor. Burada vatandaşın her türlü sorununu çözmeye çalışıyoruz. Ama bizden rahatsız olanlar demek ki bunu yapmamızı istemiyor," ifadelerini kullandı.
Murat Tuna, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek, Edremit’in sorunlarını gündeme taşıyacak bir medya şirketi kuracağını duyurdu.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Murat Tuna , görevinden istifa ettiğini açıkladı. 31 Mart yerel seçimlerinden kısa bir süre önce İlçe Başkanlığı görevine atanan Tuna, Edremit Haber Ajansı adında bir medya şirketi kuracağını ve Edremit'in sorunlarını gündeme taşıyacağını belirtti.

Tuna, "Bizim içimizde yetki sahibi olan birkaç arkadaşımız Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı'nın yaptıklarından rahatsız olmuş gibime geliyor. Burada vatandaşın her türlü sorununu çözmeye çalışıyoruz. Ama bizden rahatsız olanlar demek ki bunu yapmamızı istemiyor," ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.