,, ,

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bebek Bekliyor

Magazin 29.07.2024 - 17:12, Güncelleme: 29.07.2024 - 17:12 12920+ kez okundu.
 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bebek Bekliyor

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bebek beklediklerini açıkladı. Çift, bu haberi sosyal medyada paylaşarak takipçilerini sevindirdi.
Ünlü oyuncu Neslihan Atagül , eşi Kadir Doğulu ile birlikte bebek beklediklerini açıkladı. Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz,” ifadelerini kullandı. Atagül ve Doğulu çifti, bu heyecan verici haberi duyurmanın mutluluğunu yaşarken, takipçilerinden de tebrik mesajları yağdı. Çiftin bebek beklediği haberi, hayranları arasında büyük sevinçle karşılandı.
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bebek beklediklerini açıkladı. Çift, bu haberi sosyal medyada paylaşarak takipçilerini sevindirdi.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül , eşi Kadir Doğulu ile birlikte bebek beklediklerini açıkladı. Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz,” ifadelerini kullandı.

Atagül ve Doğulu çifti, bu heyecan verici haberi duyurmanın mutluluğunu yaşarken, takipçilerinden de tebrik mesajları yağdı. Çiftin bebek beklediği haberi, hayranları arasında büyük sevinçle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.