,, ,

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim'den Çalışma ve İş Kurumu'na Ziyaret

Gündem 29.07.2024 - 17:39, Güncelleme: 29.07.2024 - 17:39 5033+ kez okundu.
 

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim'den Çalışma ve İş Kurumu'na Ziyaret

Vali Sarıibrahim, Karaman Çalışma ve İş Kurumu’nu ziyaret ederek istihdam verileri ve iş programları hakkında bilgi aldı.
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim , kurum ziyaretleri kapsamında Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Sarıibrahim, ziyaret sırasında ilimizdeki istihdam verileri, mevcut açık iş durumu, işbaşı eğitim programları, mesleki eğitim kursları, işsizlik ödeneği ve toplum yararına programlar hakkında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şevket Sarıkaya’dan bilgi aldı. Vali H. Engin Sarıibrahim, Çalışma ve İş Kurumu’nun çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, kurum yetkililerine başarılar diledi.
Vali Sarıibrahim, Karaman Çalışma ve İş Kurumu’nu ziyaret ederek istihdam verileri ve iş programları hakkında bilgi aldı.

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim , kurum ziyaretleri kapsamında Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Vali Sarıibrahim, ziyaret sırasında ilimizdeki istihdam verileri, mevcut açık iş durumu, işbaşı eğitim programları, mesleki eğitim kursları, işsizlik ödeneği ve toplum yararına programlar hakkında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şevket Sarıkaya’dan bilgi aldı.

Vali H. Engin Sarıibrahim, Çalışma ve İş Kurumu’nun çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, kurum yetkililerine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.