,, ,

Balıkesir BŞB 2024-25 Sezon Kadrosunu Açıkladı

Spor 31.07.2024 - 12:14, Güncelleme: 31.07.2024 - 12:14 20481+ kez okundu.
 

Balıkesir BŞB 2024-25 Sezon Kadrosunu Açıkladı

Balıkesir BŞB, 2024-25 sezonu için kadrosunu açıkladı. Yiğit Karalar ve Ümit Sonkol kadroda kalırken, altyapıdan Eren Çapraz A takıma alındı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ,  2024-25 sezonu için kadrosunu 13 oyuncudan oluşturdu. Geçen sezondan Yiğit Karalar ve Ümit Sonkol 'u kadroda tutan, altyapıdan Eren Çapraz 'ı A takıma alan Balıkesir BŞB, yeni sezonda iddialı bir takım kurdu. İşte Balıkesir BŞB'nin yeni sezon kadrosu: Guardlar: Bartu Encü (Gelişim Koleji) Luwane Pipkins (Spisski Rytieri) Eren Çapraz (Altyapıdan) Skorer Guardlar: Yiğit Karalar Eray Büyükcangaz (Çayırova Belediyesi) Forvetler: Ömercan Engin (TED Kolejliler) Berkay Dönmez (Anadolu Efes) Kuzey Livaneli (Üsküdar Belediyesi) Power Forvetler: Eren Deniz (Fenerbahçe Koleji) Ümit Sonkol Pivotlar: Elijah Lufile (Kataja) Görkem Doğan (Esenler Erok) Yiğit Elgün (Ankaragücü) Yeni sezon için kadrosunu güçlendiren Balıkesir BŞB, taraftarlarına heyecan verici bir sezon yaşatmayı hedefliyor.
Balıkesir BŞB, 2024-25 sezonu için kadrosunu açıkladı. Yiğit Karalar ve Ümit Sonkol kadroda kalırken, altyapıdan Eren Çapraz A takıma alındı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ,  2024-25 sezonu için kadrosunu 13 oyuncudan oluşturdu. Geçen sezondan Yiğit Karalar ve Ümit Sonkol 'u kadroda tutan, altyapıdan Eren Çapraz 'ı A takıma alan Balıkesir BŞB, yeni sezonda iddialı bir takım kurdu. İşte Balıkesir BŞB'nin yeni sezon kadrosu:

Guardlar:

Skorer Guardlar:

Forvetler:

  • Ömercan Engin (TED Kolejliler)
  • Berkay Dönmez (Anadolu Efes)
  • Kuzey Livaneli (Üsküdar Belediyesi)

Power Forvetler:

  • Eren Deniz (Fenerbahçe Koleji)
  • Ümit Sonkol

Pivotlar:

  • Elijah Lufile (Kataja)
  • Görkem Doğan (Esenler Erok)
  • Yiğit Elgün (Ankaragücü)

Yeni sezon için kadrosunu güçlendiren Balıkesir BŞB, taraftarlarına heyecan verici bir sezon yaşatmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.