,, ,

Bakan Bak’tan Milli Golfçülere Tebrik Mesajı

Spor 06.08.2024 - 11:49, Güncelleme: 06.08.2024 - 12:56 12275+ kez okundu.
 

Bakan Bak’tan Milli Golfçülere Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası’nda şampiyon olan milli golfçüleri tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak , Lihtenştayn’da düzenlenen Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası'nda hem kadınlar hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaşan milli golfçüleri yayımladığı mesajla tebrik etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak , Lihtenştayn ’da düzenlenen Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası'nda hem kadınlar hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaşan milli golfçüler için tebrik mesajı yayımladı.  Bakan Dr. Osman Aşkın Bak , tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Lihtenştayn’daki Gams-Werdenberg Golf Kulübü'nde düzenlenen Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası'nda hem kadınlar hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaşan milli golfçülerimizi kutluyorum. Ülkemiz tarihinde ilk kez Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası'nda zirvede yer alan Erkek ve Kadın Milli Golf Takımımızın başarılarının devamını diliyorum.”
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası’nda şampiyon olan milli golfçüleri tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak , Lihtenştayn’da düzenlenen Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası'nda hem kadınlar hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaşan milli golfçüleri yayımladığı mesajla tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak , Lihtenştayn ’da düzenlenen Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası'nda hem kadınlar hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaşan milli golfçüler için tebrik mesajı yayımladı. 

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak , tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Lihtenştayn’daki Gams-Werdenberg Golf Kulübü'nde düzenlenen Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası'nda hem kadınlar hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaşan milli golfçülerimizi kutluyorum. Ülkemiz tarihinde ilk kez Avrupa Takımlar Shield Golf Şampiyonası'nda zirvede yer alan Erkek ve Kadın Milli Golf Takımımızın başarılarının devamını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.