,, ,

Beril Pozam ve Ersin Arıcı 19 Ağustos’ta Dünyaevine Giriyor

Magazin 06.08.2024 - 17:13, Güncelleme: 06.08.2024 - 17:13 9907+ kez okundu.
 

Beril Pozam ve Ersin Arıcı 19 Ağustos’ta Dünyaevine Giriyor

Yalı Çapkını dizisinin yıldızları Beril Pozam ve Ersin Arıcı, 19 Ağustos’ta evleniyor.
"Yalı Çapkını" dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve bir süredir birlikte olan Beril Pozam ve Ersin Arıcı , 19 Ağustos’ta nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çift, tatilde öpüşürken görüntülendikleri iddiası sonrası gündeme gelmişti. Yaklaşık 1,5 yıldır gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Beril Pozam ve Ersin Arıcı , evlilik kararı aldıklarını duyurdu. Takvim'in haberine göre, çift 19 Ağustos'ta sade bir düğünle evlenecek. Tüm hazırlıklarını tamamlayan çiftin düğün için geri sayıma başladığı öğrenildi.
Yalı Çapkını dizisinin yıldızları Beril Pozam ve Ersin Arıcı, 19 Ağustos’ta evleniyor.

"Yalı Çapkını" dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve bir süredir birlikte olan Beril Pozam ve Ersin Arıcı , 19 Ağustos’ta nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çift, tatilde öpüşürken görüntülendikleri iddiası sonrası gündeme gelmişti.

Yaklaşık 1,5 yıldır gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Beril Pozam ve Ersin Arıcı , evlilik kararı aldıklarını duyurdu. Takvim'in haberine göre, çift 19 Ağustos'ta sade bir düğünle evlenecek. Tüm hazırlıklarını tamamlayan çiftin düğün için geri sayıma başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.