,, ,

Özlem Akarsu Çelik, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda

Gündem 07.08.2024 - 13:03, Güncelleme: 07.08.2024 - 13:05 4473+ kez okundu.
 

Özlem Akarsu Çelik, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda

Önder Sürenkök’ün istifasıyla boşalan Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeliğine, tüzük gereği Özlem Akarsu Çelik getirildi
Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliğine, Önder Sürenkök 'ün istifasıyla boşalan yere tüzük gereği birinci yedek üye olan Özlem Akarsu Çelik 'in getirilmesine karar verildi. Sürenkök'ün istifasını değerlendiren Yönetim Kurulu, Çelik'i göreve davet etti. KİMDİR? Deneyimli gazeteci Özlem Akarsu Çelik , Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Meslek yaşamına sektör dergilerinde başlayan Çelik, BRT, Kanal 6, SkyTürk ve ATV'de muhabirlik yaptı. Televizyonların haber merkezlerinde Başbakanlık ve Parlamento muhabirliğinden haber müdürlüğüne kadar çeşitli görevlerde bulundu. Daha sonra Akşam gazetesinde köşe yazarlığı ve haftalık röportajlar yaptı. Milliyet gazetesinin pazar ekinde köşe yazısı yazdı. Gazeteduvar’ın kurucularından olan Çelik, burada Ankara temsilciliği görevini yürüttü. Olay TV'nin kısa ömründe Ankara Temsilcisi olan Çelik, KRT’de siyaset programı yaptı ve Halk TV'nin kapatılan Ankara bürosunu yeniden kurdu. Siyaset gazetecisi olarak yorumlarına Sözcü TV programlarında devam etmektedir.
Önder Sürenkök’ün istifasıyla boşalan Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeliğine, tüzük gereği Özlem Akarsu Çelik getirildi

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliğine, Önder Sürenkök 'ün istifasıyla boşalan yere tüzük gereği birinci yedek üye olan Özlem Akarsu Çelik 'in getirilmesine karar verildi. Sürenkök'ün istifasını değerlendiren Yönetim Kurulu, Çelik'i göreve davet etti.

KİMDİR?

Deneyimli gazeteci Özlem Akarsu Çelik , Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Meslek yaşamına sektör dergilerinde başlayan Çelik, BRT, Kanal 6, SkyTürk ve ATV'de muhabirlik yaptı. Televizyonların haber merkezlerinde Başbakanlık ve Parlamento muhabirliğinden haber müdürlüğüne kadar çeşitli görevlerde bulundu.

Daha sonra Akşam gazetesinde köşe yazarlığı ve haftalık röportajlar yaptı. Milliyet gazetesinin pazar ekinde köşe yazısı yazdı. Gazeteduvar’ın kurucularından olan Çelik, burada Ankara temsilciliği görevini yürüttü. Olay TV'nin kısa ömründe Ankara Temsilcisi olan Çelik, KRT’de siyaset programı yaptı ve Halk TV'nin kapatılan Ankara bürosunu yeniden kurdu. Siyaset gazetecisi olarak yorumlarına Sözcü TV programlarında devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.