,, ,

İbrahim Tatlıses’ten Kızına Yanıt: “Evimi Bastı, Yalan Söylüyor”

Magazin 10.08.2024 - 10:40, Güncelleme: 10.08.2024 - 10:40 12124+ kez okundu.
 

İbrahim Tatlıses’ten Kızına Yanıt: “Evimi Bastı, Yalan Söylüyor”

Dilan Çıtak Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ile yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. İbrahim Tatlıses ise kızının iddialarına sert yanıt verdi.
İbrahim Tatlıses 'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses , geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuş birçok kişinin yüreğini burkmuştu. Babasıyla yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Dilan Çıtak , "Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dedikten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Maddi bir talebim yok. Bir bedel ödedim tabii ki mirasçıyım" açıklamasında bulundu.   İbrahim Tatlıses ise “Benim soyadımı kullanmasın” cevabını vermişti. İbrahim Tatlıses 'ten ise yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı, "Evimi bastı, bana televizyon kumandası fırlattı... Eski halim olsa bunları yapabilir miydi?' dedi. Babasının sunduğu 'İbo Show' programına katılıp birlikte şarkı söyleyen Dilan Çıtak'ın, isim vermeden bir kız çocuğu olarak şiddet gördüğünü ve psikolojik tacize uğradığını açıklaması sonrası gözler İbrahim Tatlıses 'e çevrilmişti.   İBRAHİM TATLISES'TEN YANIT GECİKMEDİ Bilal Özcan 'a konuşan İbrahim Tatlıses kızının iddiaları için şunları söyledi: 'Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiç bir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum’da otursun diye verdiğim evi 6 milyon liraya sattı ve bunları benim iznim ve bilgim olmadan yaptı. Ben sana verdim sen ise sattın. 'Bana kira vereceksin' dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bana bunları yapabilir miydin? Derya Hanım benim birimi beş beşimi on beş etmiştir. Derya Hanım'ın adını besmele ile anılması gerekir. Kendisi ne öyle bir şey bana teklif eder ne de ben ona öyle bir şey derim. Bu iddialar yalandır. Ben hastaneye yattığım zaman Urfa’ ki çocuklarım aradı başıma hepsi toplandı ama Dilan yoktu. Bunları nereden çıkartıyor."
Dilan Çıtak Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ile yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. İbrahim Tatlıses ise kızının iddialarına sert yanıt verdi.
İbrahim Tatlıses 'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses , geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuş birçok kişinin yüreğini burkmuştu. Babasıyla yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Dilan Çıtak , "Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dedikten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Maddi bir talebim yok. Bir bedel ödedim tabii ki mirasçıyım" açıklamasında bulundu.
 
İbrahim Tatlıses ise “Benim soyadımı kullanmasın” cevabını vermişti. İbrahim Tatlıses 'ten ise yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı, "Evimi bastı, bana televizyon kumandası fırlattı... Eski halim olsa bunları yapabilir miydi?' dedi.
Babasının sunduğu 'İbo Show' programına katılıp birlikte şarkı söyleyen Dilan Çıtak'ın, isim vermeden bir kız çocuğu olarak şiddet gördüğünü ve psikolojik tacize uğradığını açıklaması sonrası gözler İbrahim Tatlıses 'e çevrilmişti.
 
İBRAHİM TATLISES'TEN YANIT GECİKMEDİ
Bilal Özcan 'a konuşan İbrahim Tatlıses kızının iddiaları için şunları söyledi:
'Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiç bir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum’da otursun diye verdiğim evi 6 milyon liraya sattı ve bunları benim iznim ve bilgim olmadan yaptı. Ben sana verdim sen ise sattın. 'Bana kira vereceksin' dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bana bunları yapabilir miydin? Derya Hanım benim birimi beş beşimi on beş etmiştir. Derya Hanım'ın adını besmele ile anılması gerekir. Kendisi ne öyle bir şey bana teklif eder ne de ben ona öyle bir şey derim. Bu iddialar yalandır. Ben hastaneye yattığım zaman Urfa’ ki çocuklarım aradı başıma hepsi toplandı ama Dilan yoktu. Bunları nereden çıkartıyor."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.