,, ,

Müjde Uzman, Astım Krizi Nedeniyle Yine Hastanede

Magazin 12.08.2024 - 09:57, Güncelleme: 12.08.2024 - 09:58 11230+ kez okundu.
 

Müjde Uzman, Astım Krizi Nedeniyle Yine Hastanede

Geçtiğimiz mayıs ayında astım krizi geçiren Müjde Uzman, Çeşme’de benzer bir kriz yaşadı ve hastaneye kaldırıldı. Hayranları, sağlık durumu için endişeli.
Geçtiğimiz mayıs ayında astım krizi geçirerek yer aldığı diziden ayrılmak zorunda kalan ve "Tükendim" diyerek sağlık sorunlarını dile getiren oyuncu Müjde Uzman , bu kez de Çeşme ’de benzer bir kriz yaşadı. Astım atağı geçiren Uzman, hastanede tedavi altına alındı. Hastaneden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, “Astımdan cortlayınca... Neyse ki Hasan hemşire var. Hızır gibi, yetişti. Ama gidemedim. Bu Çeşme beni göndermiyor hep” ifadelerini kullandı. Uzman’ın sağlık durumu hakkında hayranları endişeli bir bekleyişe girdi.
Geçtiğimiz mayıs ayında astım krizi geçiren Müjde Uzman, Çeşme’de benzer bir kriz yaşadı ve hastaneye kaldırıldı. Hayranları, sağlık durumu için endişeli.

Geçtiğimiz mayıs ayında astım krizi geçirerek yer aldığı diziden ayrılmak zorunda kalan ve "Tükendim" diyerek sağlık sorunlarını dile getiren oyuncu Müjde Uzman , bu kez de Çeşme ’de benzer bir kriz yaşadı. Astım atağı geçiren Uzman, hastanede tedavi altına alındı.

Hastaneden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, “Astımdan cortlayınca... Neyse ki Hasan hemşire var. Hızır gibi, yetişti. Ama gidemedim. Bu Çeşme beni göndermiyor hep” ifadelerini kullandı. Uzman’ın sağlık durumu hakkında hayranları endişeli bir bekleyişe girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.