,, ,

Hadise ve Okan Buruk Hakkında Aşk İddiaları Gündeme Oturdu

Magazin 12.08.2024 - 10:05, Güncelleme: 12.08.2024 - 10:05 11294+ kez okundu.
 

Hadise ve Okan Buruk Hakkında Aşk İddiaları Gündeme Oturdu

Hadise’nin, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ancak, Hadise’nin gerçek sevgilisinin yabancı bir yönetmen olduğu ortaya çıktı.
Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise ’nin, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiası, sosyal medyayı salladı. Mesut Yılmaz ’ın haberine göre, ikilinin geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir partide baş başa sohbet etmeleri, bu aşk dedikodularının yayılmasına neden oldu. Gün boyu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alan bu ilişki iddiaları, büyük yankı uyandırdı. Ancak sonrasında ortaya çıkan bilgilere göre, Buruk ile Hadise’nin sadece sohbet ettikleri ve aralarında bir ilişki olmadığı belirtildi. Hadise’nin gerçek sevgilisinin ise bambaşka biri olduğu, ünlü ismin son dönemde adı birçok kişiyle anılmasına rağmen, aslında yabancı bir yönetmenle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
Hadise’nin, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ancak, Hadise’nin gerçek sevgilisinin yabancı bir yönetmen olduğu ortaya çıktı.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise ’nin, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiası, sosyal medyayı salladı. Mesut Yılmaz ’ın haberine göre, ikilinin geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir partide baş başa sohbet etmeleri, bu aşk dedikodularının yayılmasına neden oldu.

Gün boyu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alan bu ilişki iddiaları, büyük yankı uyandırdı. Ancak sonrasında ortaya çıkan bilgilere göre, Buruk ile Hadise’nin sadece sohbet ettikleri ve aralarında bir ilişki olmadığı belirtildi.

Hadise’nin gerçek sevgilisinin ise bambaşka biri olduğu, ünlü ismin son dönemde adı birçok kişiyle anılmasına rağmen, aslında yabancı bir yönetmenle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.