,, ,

Boluğur’un Sözleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

Magazin 13.08.2024 - 11:22, Güncelleme: 13.08.2024 - 11:22 11070+ kez okundu.
 

Boluğur’un Sözleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

Merve Boluğur’un “Erkeklerin yüzde 99’u şerefsizdir” paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı. Erkekleri Koruma Derneği, Boluğur’a dava açacağını duyurdu
Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim Merve Boluğur , son paylaşımıyla büyük bir tartışma yarattı.Merve Boluğur 'un, "Erkeklerin yüzde 99'u şerefsizdir" ifadesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Merve Boluğur , açıklamasında, "Erkekler ilişkinin başında tam istediğimiz gibi davranarak bizi yanıltıyorlar. Erkeklerin yüzde 99'u şerefsizdir" dedi. Bu ifadeler kısa sürede büyük bir tepki topladı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Merve Boluğur ’un bu sözlerine başta erkekler olmak üzere, birçok kişi ve kurum sert tepki gösterdi. Tepkilerin merkezinde ise sivil toplum kuruluşu olan Erkekleri Koruma Derneği yer aldı. Dernek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Boluğur'a dava açacaklarını duyurdu. Paylaşımlarında, "Kim şerefsiz göreceğiz, dava açıyoruz" ifadesine yer veren dernek, hukuki süreci başlatacağını belirtti. Bu olay, sosyal medyada büyük bir tartışma başlatırken, Merve Boluğur ’un söylemleri ve derneğin tepkisi uzun süre gündemde kalacağa benziyor.
Merve Boluğur’un “Erkeklerin yüzde 99’u şerefsizdir” paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı. Erkekleri Koruma Derneği, Boluğur’a dava açacağını duyurdu

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim Merve Boluğur , son paylaşımıyla büyük bir tartışma yarattı. Merve Boluğur 'un, "Erkeklerin yüzde 99'u şerefsizdir" ifadesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Merve Boluğur , açıklamasında, "Erkekler ilişkinin başında tam istediğimiz gibi davranarak bizi yanıltıyorlar. Erkeklerin yüzde 99'u şerefsizdir" dedi. Bu ifadeler kısa sürede büyük bir tepki topladı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Merve Boluğur ’un bu sözlerine başta erkekler olmak üzere, birçok kişi ve kurum sert tepki gösterdi. Tepkilerin merkezinde ise sivil toplum kuruluşu olan Erkekleri Koruma Derneği yer aldı. Dernek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Boluğur'a dava açacaklarını duyurdu. Paylaşımlarında, "Kim şerefsiz göreceğiz, dava açıyoruz" ifadesine yer veren dernek, hukuki süreci başlatacağını belirtti.

Bu olay, sosyal medyada büyük bir tartışma başlatırken, Merve Boluğur ’un söylemleri ve derneğin tepkisi uzun süre gündemde kalacağa benziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.