,, ,

Keşan’ın Sevilen İsmi Hayri Çomer Vefat Etti

Gündem 13.08.2024 - 11:58, Güncelleme: 13.08.2024 - 12:11 3902+ kez okundu.
 

Keşan’ın Sevilen İsmi Hayri Çomer Vefat Etti

Keşan’da sevilen isim Hayri Çomer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Çomer, Yeni Camii’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı
Edirne 'nin Keşan ilçesinde bir dönem Keşanspor Kulübü ile DYP'nin de İlçe Başkanlığı'nı yapan Hayri Çomer , 84 yaşında hayatını kaybetti. Keşan'ın sevilen simalarından Hayri Çomer, Yeni Camii'de düzenlenen kalabalık bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Çomer'in cenazesine AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal , Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan , İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman , siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.  84 yaşında hayata gözlerini yuman Hayri Çomer'in cenazesi Yeni Cami’de kılınan cenaze namazı ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Haber : Erdoğan DEMİR  
Keşan’da sevilen isim Hayri Çomer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Çomer, Yeni Camii’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı

Edirne 'nin Keşan ilçesinde bir dönem Keşanspor Kulübü ile DYP'nin de İlçe Başkanlığı'nı yapan Hayri Çomer , 84 yaşında hayatını kaybetti.

Keşan'ın sevilen simalarından Hayri Çomer, Yeni Camii'de düzenlenen kalabalık bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çomer'in cenazesine AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal , Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan , İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman , siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

84 yaşında hayata gözlerini yuman Hayri Çomer'in cenazesi Yeni Cami’de kılınan cenaze namazı ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Haber : Erdoğan DEMİR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.