,, ,

Amerikalı Oyun Kurucu Chris Lykes Sigortam Net’te

Spor 13.08.2024 - 12:37, Güncelleme: 13.08.2024 - 12:37 17291+ kez okundu.
 

Amerikalı Oyun Kurucu Chris Lykes Sigortam Net’te

Sigortam Net, Amerikalı oyun kurucu Chris Lykes’ı kadrosuna kattı. Lykes, NCAA ve Fransa Pro-B ligindeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor
Sigortam Net, oyun kurucu pozisyonu için Amerikalı basketbolcu Chris Lykes 'ı kadrosuna dahil etti. 1998 doğumlu ve 1.79 metre boyunda olan Lykes , NCAA kariyerine Miami Üniversitesi'nde başlamış, son olarak 2022 yılında Arkansas Üniversitesi 'nden mezun olmuştur. Arkansas'taki son sezonunda 17:3 dakika, 1.0 ribaund, 1.5 asist ve 1.0 top çalma ortalamalarıyla dikkat çekmiştir. Avrupa kariyerine Danimarka'nın Horsens takımında başlayan Lykes, son iki sezondur Fransa Pro-B liginde Denain Voltaire Basket forması giymiştir. Bu dönemde 20 maçta 23:2 dakika, 13.1 sayı, 2.1 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları yakalayarak başarılı bir performans sergilemiştir. Chris Lykes'ın Sigortam Net'teki yeni sezonu merakla bekleniyor.
Sigortam Net, Amerikalı oyun kurucu Chris Lykes’ı kadrosuna kattı. Lykes, NCAA ve Fransa Pro-B ligindeki başarılı performansıyla dikkat çekiyor

Sigortam Net, oyun kurucu pozisyonu için Amerikalı basketbolcu Chris Lykes 'ı kadrosuna dahil etti. 1998 doğumlu ve 1.79 metre boyunda olan Lykes , NCAA kariyerine Miami Üniversitesi'nde başlamış, son olarak 2022 yılında Arkansas Üniversitesi 'nden mezun olmuştur. Arkansas'taki son sezonunda 17:3 dakika, 1.0 ribaund, 1.5 asist ve 1.0 top çalma ortalamalarıyla dikkat çekmiştir.

Avrupa kariyerine Danimarka'nın Horsens takımında başlayan Lykes, son iki sezondur Fransa Pro-B liginde Denain Voltaire Basket forması giymiştir. Bu dönemde 20 maçta 23:2 dakika, 13.1 sayı, 2.1 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları yakalayarak başarılı bir performans sergilemiştir. Chris Lykes'ın Sigortam Net'teki yeni sezonu merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.