,, ,

Halle Berry Kariyeri Boyunca Yaşadığı Sakatlıkları Anlattı: "Ölüme Çok Yakın Hissettim"

Tv-Dünyası 14.08.2024 - 10:58, Güncelleme: 14.08.2024 - 10:58 7484+ kez okundu.
 

Halle Berry Kariyeri Boyunca Yaşadığı Sakatlıkları Anlattı: "Ölüme Çok Yakın Hissettim"

Halle Berry, yeni filmi The Union’ın tanıtımında kariyeri boyunca yaşadığı sakatlıkları ve edindiği deneyimleri anlattı.
Oscar ödüllü ABD'li oyuncu Halle Berry , yeni filmi The Union ’ın tanıtımı sırasında kariyeri boyunca yaşadığı zorlu sakatlıkları ve bu süreçte edindiği deneyimleri anlattı. 2001 yapımı Monster's Ball filmiyle Oscar kazanan ünlü oyuncu, bu filmde ve diğer projelerinde canlandırdığı karakterler sayesinde birçok dövüş sanatını öğrendiğini belirtti. Berry, rolü için kendini tehlikeye atmaktan çekinmediğini ifade ederken, Instagram'da paylaşılan bir tanıtım videosunda "Üç kere bayıldım" diyerek sakatlıklarla dolu kariyerine dair samimi itiraflarda bulundu. "Kaburgalarım ve Parmaklarım Kırıldı" 57 yaşındaki Hollywood yıldızı, yaşadığı sakatlıklardan bahsederken, "Bir kolum kırıldı, iki kez kaburgalarım kırıldı. Bir seferinde iki kaburga, diğerinde üç kaburga. Kuyruk kemiğim, iki ayak parmağım ve bir el parmağım kırıldı" dedi. Berry, film çekimlerinde yaşadığı bu fiziksel zorlukların yanı sıra, Dark Tide filminde dalgıç rolünü canlandırırken yaşadığı tehlikeli bir anı da paylaştı: "Neredeyse iki buçuk dakika boyunca nefesimi tutmak zorunda kaldım. Bu bana sonsuzluk gibi geldi ve sanki ölüme çok yakınmışım gibi hissettim." "Öğle Yemeğine Gitmiş Sandım" X-Men serisinde 'Storm' karakterine hayat veren Halle Berry , bir sahnede uzun süre havada asılı kalması gerektiğini de anlattı. "Beni aşağı indirmesi gereken adamın öğle yemeğine gitmiş olduğunu düşündüm. Yukarıda o kadar uzun süre asılı kaldım ki 'Merhaba? Merhaba, kimse yok mu?' diye seslenmeye başladım" ifadelerini kullandı. Halle Berry'nin bu açıklamaları, başarılı kariyerinin arka planında yaşadığı zorlukları ve oyunculuk adına gösterdiği fedakarlıkları bir kez daha gözler önüne serdi.
Halle Berry, yeni filmi The Union’ın tanıtımında kariyeri boyunca yaşadığı sakatlıkları ve edindiği deneyimleri anlattı.

Oscar ödüllü ABD'li oyuncu Halle Berry , yeni filmi The Union ’ın tanıtımı sırasında kariyeri boyunca yaşadığı zorlu sakatlıkları ve bu süreçte edindiği deneyimleri anlattı. 2001 yapımı Monster's Ball filmiyle Oscar kazanan ünlü oyuncu, bu filmde ve diğer projelerinde canlandırdığı karakterler sayesinde birçok dövüş sanatını öğrendiğini belirtti.

Berry, rolü için kendini tehlikeye atmaktan çekinmediğini ifade ederken, Instagram'da paylaşılan bir tanıtım videosunda "Üç kere bayıldım" diyerek sakatlıklarla dolu kariyerine dair samimi itiraflarda bulundu.

"Kaburgalarım ve Parmaklarım Kırıldı"

57 yaşındaki Hollywood yıldızı, yaşadığı sakatlıklardan bahsederken, "Bir kolum kırıldı, iki kez kaburgalarım kırıldı. Bir seferinde iki kaburga, diğerinde üç kaburga. Kuyruk kemiğim, iki ayak parmağım ve bir el parmağım kırıldı" dedi.

Berry, film çekimlerinde yaşadığı bu fiziksel zorlukların yanı sıra, Dark Tide filminde dalgıç rolünü canlandırırken yaşadığı tehlikeli bir anı da paylaştı: "Neredeyse iki buçuk dakika boyunca nefesimi tutmak zorunda kaldım. Bu bana sonsuzluk gibi geldi ve sanki ölüme çok yakınmışım gibi hissettim."

"Öğle Yemeğine Gitmiş Sandım"

X-Men serisinde 'Storm' karakterine hayat veren Halle Berry , bir sahnede uzun süre havada asılı kalması gerektiğini de anlattı. "Beni aşağı indirmesi gereken adamın öğle yemeğine gitmiş olduğunu düşündüm. Yukarıda o kadar uzun süre asılı kaldım ki 'Merhaba? Merhaba, kimse yok mu?' diye seslenmeye başladım" ifadelerini kullandı.

Halle Berry'nin bu açıklamaları, başarılı kariyerinin arka planında yaşadığı zorlukları ve oyunculuk adına gösterdiği fedakarlıkları bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.