,, ,

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’den 23. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Siyaset 14.08.2024 - 14:23, Güncelleme: 14.08.2024 - 14:23 8757+ kez okundu.
 

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’den 23. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı
AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer , AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Katmer, mesajında partinin 23 yıllık siyasi yolculuğunu ve bu süreçteki başarılarını vurguladı. İl Başkanı Katmer, "Aydınlığa açık, karanlığa kapalı" sloganıyla, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Erdemliler Hareketi” olarak siyasi yolculuğa başladıklarını belirterek, "Allah’a hamdolsun bugün partimizin 23. yıl dönümünü kutlamaktayız. Bu yolculukta bizlerden desteğini esirgemeyen, teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. Katmer, AK Parti’nin halkın özlem ve taleplerinden doğan bir arayışın sonucu olarak kurulduğunu ifade ederek, "Bu 23 yıllık süreçte partimiz, kapatma davaları, e-muhtıralar ve darbe girişimleri gibi birçok engelle karşılaştı. Ancak Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve halkımızın desteği sayesinde bu zorlukların üstesinden geldik." ifadelerini kullandı. Ülkenin dört bir yanında hayal bile edilemeyen birçok mega projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Katmer, "AK Parti iktidarlarımızın yaptığı yatırım hamleleriyle sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye, sanayiden tarıma pek çok alanda Türkiye’nin kaderini değiştirecek devrim niteliğinde projelere imza attık. İnsanı merkeze alan çalışmalar gerçekleştirdik." diye konuştu. Katmer, AK Parti’nin bugüne kadar aldığı yolda tüm teşkilat mensuplarına, gönüldaşlarına teşekkür ederek, "Bu kutlu yolculuk sizlerle güzelleşti. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu 23 yıllık yolculukta ahirete irtihal eden teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum." dedi. Yılmaz Katmer, mesajını "Şimdi yeniden yollara düşme, gönülden gönüle köprüler kurma, yeniden kucaklaşma ve helalleşme vaktidir. 2001 ruhunu Rize’de ve tüm Türkiye’de yeniden yeşertme vaktidir. Partimiz bugünlere kolay gelmedi. Daha nice 23 yılları eskitmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız." sözleriyle tamamladı. Katmer, AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü en içten dilekleriyle kutladığını belirtti.
AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer , AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Katmer, mesajında partinin 23 yıllık siyasi yolculuğunu ve bu süreçteki başarılarını vurguladı.

İl Başkanı Katmer, "Aydınlığa açık, karanlığa kapalı" sloganıyla, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Erdemliler Hareketi” olarak siyasi yolculuğa başladıklarını belirterek, "Allah’a hamdolsun bugün partimizin 23. yıl dönümünü kutlamaktayız. Bu yolculukta bizlerden desteğini esirgemeyen, teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Katmer, AK Parti’nin halkın özlem ve taleplerinden doğan bir arayışın sonucu olarak kurulduğunu ifade ederek, "Bu 23 yıllık süreçte partimiz, kapatma davaları, e-muhtıralar ve darbe girişimleri gibi birçok engelle karşılaştı. Ancak Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve halkımızın desteği sayesinde bu zorlukların üstesinden geldik." ifadelerini kullandı.

Ülkenin dört bir yanında hayal bile edilemeyen birçok mega projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Katmer, " AK Parti iktidarlarımızın yaptığı yatırım hamleleriyle sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye, sanayiden tarıma pek çok alanda Türkiye’nin kaderini değiştirecek devrim niteliğinde projelere imza attık. İnsanı merkeze alan çalışmalar gerçekleştirdik." diye konuştu.

Katmer, AK Parti’nin bugüne kadar aldığı yolda tüm teşkilat mensuplarına, gönüldaşlarına teşekkür ederek, "Bu kutlu yolculuk sizlerle güzelleşti. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu 23 yıllık yolculukta ahirete irtihal eden teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum." dedi.

Yılmaz Katmer, mesajını "Şimdi yeniden yollara düşme, gönülden gönüle köprüler kurma, yeniden kucaklaşma ve helalleşme vaktidir. 2001 ruhunu Rize’de ve tüm Türkiye’de yeniden yeşertme vaktidir. Partimiz bugünlere kolay gelmedi. Daha nice 23 yılları eskitmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız." sözleriyle tamamladı.

Katmer, AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü en içten dilekleriyle kutladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.