,, ,

Tuncay Ercenk’e Yılın Siyasetçisi Ödülü

Gündem 15.08.2024 - 09:27, Güncelleme: 15.08.2024 - 09:28 3106+ kez okundu.
 

Tuncay Ercenk’e Yılın Siyasetçisi Ödülü

Antalya’da düzenlenen Yeşilçam Medya ödül töreninde, Tuncay Ercenk Yılın Siyasetçisi ödülünü aldı. Moda, sanat ve iş dünyası bir araya geldi.
Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü.  Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, 22. Dönem Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk 'e Yılın Siyasetçisi ödülü verildi. Tuncay Ercenk, törende büyük bir onurla ödülünü alırken, bu özel anı eşi Av. Günay Ercenk 'in takdim etmesiyle daha da anlam kazandı.  Törende konuşan Tuncay Ercenk, ödülün kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, Antalya'ya ve ülkesine hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade etti. Ercenk, bu ödülün, bugüne kadar yaptığı çalışmaların bir takdiri olduğunu söyledi ve kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti. Moda, sanat ve iş dünyasından birçok önemli ismin katıldığı ödül töreninde, Tuncay Ercenk'in ödül alması, siyasi kariyerinin bir başka önemli kilometre taşı olarak öne çıktı.
Antalya’da düzenlenen Yeşilçam Medya ödül töreninde, Tuncay Ercenk Yılın Siyasetçisi ödülünü aldı. Moda, sanat ve iş dünyası bir araya geldi.

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü. 
Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, 22. Dönem Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk 'e Yılın Siyasetçisi ödülü verildi. Tuncay Ercenk, törende büyük bir onurla ödülünü alırken, bu özel anı eşi Av. Günay Ercenk 'in takdim etmesiyle daha da anlam kazandı.  Törende konuşan Tuncay Ercenk, ödülün kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, Antalya'ya ve ülkesine hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade etti. Ercenk, bu ödülün, bugüne kadar yaptığı çalışmaların bir takdiri olduğunu söyledi ve kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Moda, sanat ve iş dünyasından birçok önemli ismin katıldığı ödül töreninde, Tuncay Ercenk'in ödül alması, siyasi kariyerinin bir başka önemli kilometre taşı olarak öne çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.