,, ,

Akademisyen Güney Ferhat Batı’dan, Hüseyin Altınbaş’a Nezaket Ziyareti

Gündem 15.08.2024 - 09:35, Güncelleme: 15.08.2024 - 09:35 3681+ kez okundu.
 

Akademisyen Güney Ferhat Batı’dan, Hüseyin Altınbaş’a Nezaket Ziyareti

Güney Ferhat Batı, Hüseyin Altınbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Balkanlar, Kafkaslar ve Orta Doğu yatırımları üzerine fikir alışverişi yaptılar.
Akademisyen-Yazar Güney Ferhat Batı , Türkiye’nin ve İş Dünyası’nın köklü ailelerinden biri olan “Altınbaş” ailesinin ve Yönetim Kurulu’nun değerli şahsiyetlerinden Hüseyin Altınbaş ’a holding binasında nezaket ziyaretinde bulundu.  Sayın “Batı” ile Sayın “Altınbaş”, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Doğu yatırımlar, uluslararası ticaret ve işletmecilik üzerine fikir teatisinde bulundular.  Sayın Hüseyin Altınbaş’ın zarif misafirperverliğinden, nezaketinden ve içten samimiyetinden dolayı Sayın “Batı” teşekürlerini ileterek, yazdığı kitaplardan birini armağan etti.
Güney Ferhat Batı, Hüseyin Altınbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Balkanlar, Kafkaslar ve Orta Doğu yatırımları üzerine fikir alışverişi yaptılar.

Akademisyen-Yazar Güney Ferhat Batı , Türkiye’nin ve İş Dünyası’nın köklü ailelerinden biri olan “Altınbaş” ailesinin ve Yönetim Kurulu’nun değerli şahsiyetlerinden Hüseyin Altınbaş ’a holding binasında nezaket ziyaretinde bulundu. 

Sayın “Batı” ile Sayın “Altınbaş”, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Doğu yatırımlar, uluslararası ticaret ve işletmecilik üzerine fikir teatisinde bulundular. 

Sayın Hüseyin Altınbaş’ın zarif misafirperverliğinden, nezaketinden ve içten samimiyetinden dolayı Sayın “Batı” teşekürlerini ileterek, yazdığı kitaplardan birini armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.