,, ,

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Jülide Kural’dan Açıklama: "Felç Geçirdiği İddiaları Yalan"

Magazin 15.08.2024 - 09:55, Güncelleme: 15.08.2024 - 09:55 7878+ kez okundu.
 

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Jülide Kural’dan Açıklama: "Felç Geçirdiği İddiaları Yalan"

Jülide Kural, Kadir İnanır’ın felç geçirdiği iddialarını yalanladı. Tedavisi olumlu yönde ilerliyor.
Türk sinemasının efsanevi ismi Kadir İnanır ’ın sağlık durumu hakkında çıkan söylentilere hayat arkadaşı Jülide Kural ’dan net bir yanıt geldi. Mart ayından bu yana tedavi gören İnanır’ın felç geçirdiği iddialarını kesin bir dille yalanlayan Kural, tedavi sürecinin olumlu yönde ilerlediğini belirtti. Tedavisi Devam Ediyor Geçtiğimiz Temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yeniden Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Kadir İnanır’ın felç geçirdiği ve ağır konuşmaya başladığı yönünde iddialar gündeme geldi. Bu haberler üzerine Jülide Kural, kamuoyuna açıklamalarda bulunarak, bu iddiaların asılsız olduğunu vurguladı. Kural, “Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Elbette uzun süredir hastanede olmanın getirdiği psikolojik bir ağırlık var. Ancak Kadir’in güçlü iradesi bu süreci de atlatacaktır. Felç geçirdiği haberleri tamamen yalan. Bu tür haberlerin nereden çıktığını anlamak zor. Lütfen yalan haberlere kulak asmayın,” dedi. Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında çıkan spekülasyonlara rağmen, tedavisinin olumlu yönde ilerlediği ve güçlü iradesiyle bu süreci aşacağı mesajı verildi. Jülide Kural, kamuoyundan doğru bilgiye dayanmayan haberlere itibar edilmemesini rica etti.
Jülide Kural, Kadir İnanır’ın felç geçirdiği iddialarını yalanladı. Tedavisi olumlu yönde ilerliyor.

Türk sinemasının efsanevi ismi Kadir İnanır ’ın sağlık durumu hakkında çıkan söylentilere hayat arkadaşı Jülide Kural ’dan net bir yanıt geldi. Mart ayından bu yana tedavi gören İnanır’ın felç geçirdiği iddialarını kesin bir dille yalanlayan Kural, tedavi sürecinin olumlu yönde ilerlediğini belirtti.

Tedavisi Devam Ediyor

Geçtiğimiz Temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yeniden Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Kadir İnanır’ın felç geçirdiği ve ağır konuşmaya başladığı yönünde iddialar gündeme geldi. Bu haberler üzerine Jülide Kural, kamuoyuna açıklamalarda bulunarak, bu iddiaların asılsız olduğunu vurguladı.

Kural, “Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Elbette uzun süredir hastanede olmanın getirdiği psikolojik bir ağırlık var. Ancak Kadir’in güçlü iradesi bu süreci de atlatacaktır. Felç geçirdiği haberleri tamamen yalan. Bu tür haberlerin nereden çıktığını anlamak zor. Lütfen yalan haberlere kulak asmayın,” dedi.

Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında çıkan spekülasyonlara rağmen, tedavisinin olumlu yönde ilerlediği ve güçlü iradesiyle bu süreci aşacağı mesajı verildi. Jülide Kural, kamuoyundan doğru bilgiye dayanmayan haberlere itibar edilmemesini rica etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.