,, ,

Şanlıurfa’da Trafik Denetimleri: Gürültü Kirliliğine Cezai İşlem

Asayiş 15.08.2024 - 10:04, Güncelleme: 15.08.2024 - 10:04 4381+ kez okundu.
 

Şanlıurfa’da Trafik Denetimleri: Gürültü Kirliliğine Cezai İşlem

Şanlıurfa Emniyeti, trafik denetimlerinde gürültü kirliliği ve trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uyguladı. Denetimler artarak sürecek.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden Trafik Denetimleri: Gürültü Kirliliği ve Trafik Kurallarına Uymayan Sürücülere Cezai İşlem Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Birimleri tarafından 14 Ağustos tarihinde il genelinde yoğun trafik denetimleri gerçekleştirdi. Süleymaniye Caddesi Millet Bahçesi civarı başta olmak üzere, şehrin farklı noktalarında ve çeşitli saatlerde yapılan denetimlerde, özellikle yüksek ses çıkartan araçlar, yasal sınırların üzerinde alkollü araç kullanan sürücüler, sürücü belgesiz, fazla yolcu taşıyan, plakasız ve kasksız motosiklet kullananlar gibi kurallara uymayan sürücüler hedef alındı. Kurallara Uymayanlara Cezai İşlem Uygulandı Denetimler sırasında kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanırken, trafik denetimlerinin artarak devam edeceği vurgulandı. Emniyet Müdürlüğü, trafik kurallarının ihlal edilmesinin yanı sıra, gürültü kirliliğinin de ciddi bir sorun olduğuna dikkat çekerek şu mesajı paylaştı: "Gürültü kirliliği uykunuzu, sağlığınızı ve yaşam kalitenizi etkiler." Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini sağlamak ve vatandaşların huzurunu korumak amacıyla denetimlerini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.
Şanlıurfa Emniyeti, trafik denetimlerinde gürültü kirliliği ve trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uyguladı. Denetimler artarak sürecek.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden Trafik Denetimleri: Gürültü Kirliliği ve Trafik Kurallarına Uymayan Sürücülere Cezai İşlem

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Birimleri tarafından 14 Ağustos tarihinde il genelinde yoğun trafik denetimleri gerçekleştirdi. Süleymaniye Caddesi Millet Bahçesi civarı başta olmak üzere, şehrin farklı noktalarında ve çeşitli saatlerde yapılan denetimlerde, özellikle yüksek ses çıkartan araçlar, yasal sınırların üzerinde alkollü araç kullanan sürücüler, sürücü belgesiz, fazla yolcu taşıyan, plakasız ve kasksız motosiklet kullananlar gibi kurallara uymayan sürücüler hedef alındı.

Kurallara Uymayanlara Cezai İşlem Uygulandı

Denetimler sırasında kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanırken, trafik denetimlerinin artarak devam edeceği vurgulandı. Emniyet Müdürlüğü, trafik kurallarının ihlal edilmesinin yanı sıra, gürültü kirliliğinin de ciddi bir sorun olduğuna dikkat çekerek şu mesajı paylaştı: " Gürültü kirliliği uykunuzu, sağlığınızı ve yaşam kalitenizi etkiler."

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini sağlamak ve vatandaşların huzurunu korumak amacıyla denetimlerini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.