,, ,

Kastamonu’da Aynı Anda Hem Otobüs Hem Tekne Yandı

Gündem 15.08.2024 - 11:14, Güncelleme: 15.08.2024 - 11:14 4164+ kez okundu.
 

Kastamonu’da Aynı Anda Hem Otobüs Hem Tekne Yandı

Kastamonu Cide’de aynı anda çıkan otobüs ve tekne yangınları, kundaklama şüphesiyle araştırılıyor. İtfaiye ekipleri yangınları kontrol altına aldı.
Kastamonu 'nun Cide ilçesinde bir turizm şirketine ait otobüs ile aynı şirkete bağlı aileye ait teknede, aynı anda yangın çıktı. Olay, Cide ilçesinde meydana geldi. İlk olarak park halindeki turizm otobüsünde alevler yükseldi. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Aynı dakikalarda, turizm firmasının sahibi olan ailenin Cide Limanı'nda demirli bulunan teknesinde de yangın çıktı. Teknedeki yangını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine iletti. Hızla limana sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Her iki olayın da kundaklama sonucu gerçekleştiği şüphesi üzerinde duruluyor ve polis ekipleri konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.
Kastamonu Cide’de aynı anda çıkan otobüs ve tekne yangınları, kundaklama şüphesiyle araştırılıyor. İtfaiye ekipleri yangınları kontrol altına aldı.

Kastamonu 'nun Cide ilçesinde bir turizm şirketine ait otobüs ile aynı şirkete bağlı aileye ait teknede, aynı anda yangın çıktı. Olay, Cide ilçesinde meydana geldi. İlk olarak park halindeki turizm otobüsünde alevler yükseldi. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Aynı dakikalarda, turizm firmasının sahibi olan ailenin Cide Limanı'nda demirli bulunan teknesinde de yangın çıktı. Teknedeki yangını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine iletti. Hızla limana sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Her iki olayın da kundaklama sonucu gerçekleştiği şüphesi üzerinde duruluyor ve polis ekipleri konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.