,, ,

Yasemin Allen, "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" Dizisinde Başrol Oynayacak

Tv-Dünyası 15.08.2024 - 11:31, Güncelleme: 15.08.2024 - 11:31 7540+ kez okundu.
 

Yasemin Allen, "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" Dizisinde Başrol Oynayacak

Netflix’in “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinde İbrahim Çelikkol ve Yasemin Allen başrolde. Dizi, TMC Film yapımcılığında hayata geçirilecek
Netflix ’in iddialı projelerinden biri olarak dikkat çeken " Ayrılık Da Sevdaya Dahil " dizisinin başrol oyuncuları netleşmeye başladı. TMC Film yapımcılığında hayata geçirilecek dizinin başrolünde İbrahim Çelikkol yer alacak. Yavuz Turgul , oğlu Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş ’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Kurtcebe Turgul ile Selim Demirdelen oturacak. Dizide, Çelikkol'un canlandıracağı Kemal karakterinin aşık olduğu Neslihan’ı başarılı oyuncu Yasemin Allen canlandıracak. Hem yeteneği hem de güzelliği ile beğeni toplayan Allen, dizinin en dikkat çekici isimlerinden biri olacak. Yasemin Allen , son dönemde Haluk Bilginer ve Ethan Kai ile başrolünü paylaştığı ve geçtiğimiz ay BBC2’de izleyiciyle buluşan uluslararası yapım "The Turkish Detective" dizisindeki performansıyla büyük ilgi görmüştü. Ayrıca Allen, Murat Cemcir ile birlikte sahne aldığı "Büyük Aşıkların Sonuncusu" adlı tiyatro oyununda da başarılı oyunculuğunu sergilemeye devam ediyor.
Netflix’in “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinde İbrahim Çelikkol ve Yasemin Allen başrolde. Dizi, TMC Film yapımcılığında hayata geçirilecek

Netflix ’in iddialı projelerinden biri olarak dikkat çeken " Ayrılık Da Sevdaya Dahil " dizisinin başrol oyuncuları netleşmeye başladı. TMC Film yapımcılığında hayata geçirilecek dizinin başrolünde İbrahim Çelikkol yer alacak.

Yavuz Turgul , oğlu Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş ’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Kurtcebe Turgul ile Selim Demirdelen oturacak. Dizide, Çelikkol'un canlandıracağı Kemal karakterinin aşık olduğu Neslihan’ı başarılı oyuncu Yasemin Allen canlandıracak. Hem yeteneği hem de güzelliği ile beğeni toplayan Allen, dizinin en dikkat çekici isimlerinden biri olacak.

Yasemin Allen , son dönemde Haluk Bilginer ve Ethan Kai ile başrolünü paylaştığı ve geçtiğimiz ay BBC2’de izleyiciyle buluşan uluslararası yapım "The Turkish Detective" dizisindeki performansıyla büyük ilgi görmüştü. Ayrıca Allen, Murat Cemcir ile birlikte sahne aldığı "Büyük Aşıkların Sonuncusu" adlı tiyatro oyununda da başarılı oyunculuğunu sergilemeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.