,, ,

Merakla Beklenen "Son of a Rich" Filminden İlk Kareler Yayınlandı

Magazin 19.08.2024 - 14:41, Güncelleme: 19.08.2024 - 14:41 10358+ kez okundu.
 

Merakla Beklenen "Son of a Rich" Filminden İlk Kareler Yayınlandı

Kerem Bürsin ve Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı “Son of a Rich” filminin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. İlk kareler izleyicilerle buluştu.
Kerem Bürsin ve Melis Sezen 'in başrollerini paylaştığı " Son of a Rich " filminin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Büyük bir merakla beklenen filmin ilk kareleri, izleyicilerle buluştu. "Son of a Rich" filmi, Kerem Bürsin ve Melis Sezen’i aynı projede bir araya getiriyor. Onur Ünlü’nün yönetmenliğini üstlendiği bu yapımda, Bürsin "Mete" karakterini canlandırırken, Sezen ise "Asena" rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Filmin kadrosunda ayrıca Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal Hünal ve Güven Kıraç gibi usta oyuncular da yer alıyor. Erkan Kolçak Köstendil "Sami", Ahmet Mümtaz Taylan "Teoman", Cemal Hünal "Halis", Güven Kıraç ise "Yavuz" karakterlerine hayat verecek. Rusya’da gişe rekorları kıran orijinal filmin bu uyarlamasının vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı. Filmseverler, yayınlanan ilk karelerle birlikte "Son of a Rich" için geri sayıma başladı.
Kerem Bürsin ve Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı “Son of a Rich” filminin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. İlk kareler izleyicilerle buluştu.

Kerem Bürsin ve Melis Sezen 'in başrollerini paylaştığı " Son of a Rich " filminin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Büyük bir merakla beklenen filmin ilk kareleri, izleyicilerle buluştu.

"Son of a Rich" filmi, Kerem Bürsin ve Melis Sezen’i aynı projede bir araya getiriyor. Onur Ünlü’nün yönetmenliğini üstlendiği bu yapımda, Bürsin "Mete" karakterini canlandırırken, Sezen ise "Asena" rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Filmin kadrosunda ayrıca Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal Hünal ve Güven Kıraç gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Erkan Kolçak Köstendil "Sami", Ahmet Mümtaz Taylan "Teoman", Cemal Hünal "Halis", Güven Kıraç ise "Yavuz" karakterlerine hayat verecek. Rusya’da gişe rekorları kıran orijinal filmin bu uyarlamasının vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Filmseverler, yayınlanan ilk karelerle birlikte "Son of a Rich" için geri sayıma başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.