,, ,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Yeni Atamalara Başarı Dileği

Gündem 23.08.2024 - 12:37, Güncelleme: 23.08.2024 - 12:37 6390+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Yeni Atamalara Başarı Dileği

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yeni atanan komutanlara başarılar diledi. Yerlikaya, milletin güvenliği için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Jandarma Genel Komutanlığına atanan Orgeneral Ali Çardakcı , Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Mahmut Demirtaş ve Sahil Güvenlik Komutanı Koramiral Ahmet Kendir 'e görevlerinde üstün başarılar diledi. Yerlikaya, paylaşımında, "Kara Vatan’da, Mavi Vatan’da, Siber Vatan’da çıkmaz denilen sokaklarda, derin vadilerde Aziz Milletimizin asayişi, huzur ve güvenliği için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu da bizim Milletimize verdiğimiz sözümüz" ifadelerini kullanarak, milletin güvenliği için sürdürülen kararlı çalışmalara dikkat çekti. Bakan Yerlikaya, mesajını "Allah yâr ve yardımcımız olsun" diyerek sonlandırdı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yeni atanan komutanlara başarılar diledi. Yerlikaya, milletin güvenliği için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Jandarma Genel Komutanlığına atanan Orgeneral Ali Çardakcı , Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Mahmut Demirtaş ve Sahil Güvenlik Komutanı Koramiral Ahmet Kendir 'e görevlerinde üstün başarılar diledi.

Yerlikaya, paylaşımında, "Kara Vatan’da, Mavi Vatan’da, Siber Vatan’da çıkmaz denilen sokaklarda, derin vadilerde Aziz Milletimizin asayişi, huzur ve güvenliği için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu da bizim Milletimize verdiğimiz sözümüz" ifadelerini kullanarak, milletin güvenliği için sürdürülen kararlı çalışmalara dikkat çekti.

Bakan Yerlikaya, mesajını "Allah yâr ve yardımcımız olsun" diyerek sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.