,, ,

Türk Sineması Sevil Üstekin’i Kaybetti

Gündem 27.08.2024 - 16:49, Güncelleme: 27.08.2024 - 16:50 4316 kez okundu.
 

Türk Sineması Sevil Üstekin’i Kaybetti

Sevil Üstekin, “Kapıcılar Kralı” ve “Mahallenin Muhtarları” gibi projelerde yer almıştı. 79 yaşında hayatını kaybeden sanatçı, Türk sinemasının unutulmaz isimlerindendi
Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Sevil Üstekin 'den üzücü bir haber geldi. " Kapıcılar Kralı " ve " Mahallenin Muhtarları " gibi unutulmaz projelerde yer alan Sevil Üstekin , 79 yaşında hayatını kaybetti. "Müzevir Müzeyyen" lakabıyla hafızalara kazınan Üstekin, özellikle Kemal Sunal'la birlikte rol aldığı "Kapıcılar Kralı" filmindeki performansıyla tanınıyordu. Üstekin'in vefat haberi, Film-San Vakfı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Türk sineması, büyük bir sanatçıyı daha yitirmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Sevil Üstekin, “Kapıcılar Kralı” ve “Mahallenin Muhtarları” gibi projelerde yer almıştı. 79 yaşında hayatını kaybeden sanatçı, Türk sinemasının unutulmaz isimlerindendi

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Sevil Üstekin 'den üzücü bir haber geldi. " Kapıcılar Kralı " ve " Mahallenin Muhtarları " gibi unutulmaz projelerde yer alan Sevil Üstekin , 79 yaşında hayatını kaybetti.

"Müzevir Müzeyyen" lakabıyla hafızalara kazınan Üstekin, özellikle Kemal Sunal'la birlikte rol aldığı "Kapıcılar Kralı" filmindeki performansıyla tanınıyordu. Üstekin'in vefat haberi, Film-San Vakfı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Türk sineması, büyük bir sanatçıyı daha yitirmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.