,, ,

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden Kundaklama Operasyonu: 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

Asayiş 28.08.2024 - 13:17, Güncelleme: 28.08.2024 - 13:19 6282+ kez okundu.
 

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden Kundaklama Operasyonu: 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

Zonguldak’ta 18 Ağustos’ta yaşanan kundaklama olayları sonrası 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 4’ü tutuklandı, 2’si serbest bırakıldı.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, 18 Ağustos 2024 tarihinde il genelinde yaşanan genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve kundaklama suçları kapsamında geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. 18 Ağustos 2024'te meydana gelen 3 aracın kundaklanması ve bir ikametin tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmesiyle sonuçlanan olayların ardından, yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, bu olayların İstanbul'da tefecilik faaliyeti yürüten organize bir suç örgütüyle bağlantılı olduğu belirlendi. 23 Ağustos 2024 tarihinde, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin İstanbul ve Tekirdağ illerinde düzenlediği operasyonla 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, 27 Ağustos 2024 tarihinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Y.B. (20), savcılıktan serbest bırakılırken, E.Y. (26) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler E.Y. (43), B.Ö. (37), S.İ.B. (23) ve H.S.B. (22) ise tutuklandı.
Zonguldak’ta 18 Ağustos’ta yaşanan kundaklama olayları sonrası 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 4’ü tutuklandı, 2’si serbest bırakıldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, 18 Ağustos 2024 tarihinde il genelinde yaşanan genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve kundaklama suçları kapsamında geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

18 Ağustos 2024'te meydana gelen 3 aracın kundaklanması ve bir ikametin tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmesiyle sonuçlanan olayların ardından, yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, bu olayların İstanbul'da tefecilik faaliyeti yürüten organize bir suç örgütüyle bağlantılı olduğu belirlendi.

23 Ağustos 2024 tarihinde, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin İstanbul ve Tekirdağ illerinde düzenlediği operasyonla 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, 27 Ağustos 2024 tarihinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Y.B. (20), savcılıktan serbest bırakılırken, E.Y. (26) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler E.Y. (43), B.Ö. (37), S.İ.B. (23) ve H.S.B. (22) ise tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.