,, ,

Erzin Kaymakamlığı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gündem 29.08.2024 - 13:04, Güncelleme: 29.08.2024 - 13:04 4841+ kez okundu.
 

Erzin Kaymakamlığı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Kaymakam Onur Özaydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, Türk Milleti’nin zaferlerini ve bağımsızlık mücadelesini kutladı
Erzin Kaymakamı Sayın Onur Özaydın , 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, tarih boyunca zaferlerle dolu olan aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını ifade etti. Kaymakam Özaydın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, vatan topraklarımızın kurtarılmasına ve Türk Milleti'nin hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmasına vesile olmuştur. Milletimiz, bu zaferle milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir." Özaydın, 30 Ağustos Zaferi'nin sadece bir askeri başarı olmadığını, aynı zamanda milletimizin sarsılmaz azminin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığının ve güçlü birlikteliğinin unutulmaz bir sembolü olduğunu vurguladı. "Bu zafer, yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilmiştir," dedi. Mesajında, milletimizin tarih boyunca gücünü birlik, beraberlik ve kardeşlikten aldığına değinen Özaydın, bu kenetlenme anlayışının ve Büyük Taarruz Ruhu'nun, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de karşılaşılacak zorlukların üstesinden gelinmesinde en büyük güvence olacağını belirtti. Kaymakam Onur Özaydın , sözlerini şöyle tamamladı: "Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bugüne kadar mukaddes değerler uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum."
Kaymakam Onur Özaydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, Türk Milleti’nin zaferlerini ve bağımsızlık mücadelesini kutladı

Erzin Kaymakamı Sayın Onur Özaydın , 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, tarih boyunca zaferlerle dolu olan aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Kaymakam Özaydın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, vatan topraklarımızın kurtarılmasına ve Türk Milleti'nin hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmasına vesile olmuştur. Milletimiz, bu zaferle milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir."

Özaydın, 30 Ağustos Zaferi'nin sadece bir askeri başarı olmadığını, aynı zamanda milletimizin sarsılmaz azminin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığının ve güçlü birlikteliğinin unutulmaz bir sembolü olduğunu vurguladı. "Bu zafer, yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilmiştir," dedi.

Mesajında, milletimizin tarih boyunca gücünü birlik, beraberlik ve kardeşlikten aldığına değinen Özaydın, bu kenetlenme anlayışının ve Büyük Taarruz Ruhu'nun, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de karşılaşılacak zorlukların üstesinden gelinmesinde en büyük güvence olacağını belirtti.

Kaymakam Onur Özaydın , sözlerini şöyle tamamladı: "Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bugüne kadar mukaddes değerler uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.