,, ,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Açıklama: Metroda Çocuğa Şiddet Uygulayan Şahıs Gözaltına Alındı

Gündem 29.08.2024 - 16:29, Güncelleme: 29.08.2024 - 16:29 5609+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Açıklama: Metroda Çocuğa Şiddet Uygulayan Şahıs Gözaltına Alındı

Bakan Yerlikaya, metroda çocuğa şiddet uygulayan şahsın yakalandığını ve çocuklara yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medyada yer alan ve metroda "yabancı uyruklu bir çocuğa şiddet uygulayan" şahısla ilgili görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiğini duyurdu. Yapılan incelemeler sonucunda, olayın Yenikapı - Hacıosman M2 metrosunda meydana geldiği ve çocuğa şiddet uygulayan kişinin 41 yaşındaki D.A. olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs, bugün yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, açıklamasında, "Çocuklar dünyanın en masum varlıkları, en büyük zenginliğimizdir. Çocuklara yönelik şiddet asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.
Bakan Yerlikaya, metroda çocuğa şiddet uygulayan şahsın yakalandığını ve çocuklara yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medyada yer alan ve metroda "yabancı uyruklu bir çocuğa şiddet uygulayan" şahısla ilgili görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiğini duyurdu.

Yapılan incelemeler sonucunda, olayın Yenikapı - Hacıosman M2 metrosunda meydana geldiği ve çocuğa şiddet uygulayan kişinin 41 yaşındaki D.A. olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs, bugün yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında, "Çocuklar dünyanın en masum varlıkları, en büyük zenginliğimizdir. Çocuklara yönelik şiddet asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.