,, ,

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "İlk Zil Uyum Haftası İçin Çaldı"

Eğitim 02.09.2024 - 10:09, Güncelleme: 02.09.2024 - 10:10 4469 kez okundu.
 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "İlk Zil Uyum Haftası İçin Çaldı"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için uyum haftasının başladığını duyurdu.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , bugün okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler için uyum haftasının ilk zilinin çaldığını duyurdu. Bakan Tekin, öğrencilerin okul koridorlarını ve bahçelerini şenlendirdiğini belirterek, bu önemli adımın çocukların eğitim hayatına atılan ilk adım olduğunu vurguladı. Bakan Tekin, Uyum Haftası Programı kapsamında öğrencilere, velilere ve öğretmenlere yönelik çeşitli destekleyici çalışmaların yapılacağını ifade etti. İlkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilerin ailelerine yönelik "İlkokul 1. Sınıfa Uyum Haftası" sunumu gerçekleştirileceğini belirten Tekin, bu sunumun aynı gün içerisinde çocuklarla birlikte okulun iç ve dış ortamının tanıtılacağını söyledi. Ayrıca, uyum eğitiminin ikinci gününde okullarda çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ve aile-çocuk-öğretmen etkileşiminin sağlanması amacıyla tüm ailelerin çocuklarıyla birlikte bu etkinliklere katılmalarını önerdi. Bakan Tekin, eğitim hayatına bugün adım atan öğrencilere "Maarif ailemize hoş geldiniz" diyerek, öğretmenlere Mesleki Çalışma Programı haftasında başarılar diledi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için uyum haftasının başladığını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , bugün okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler için uyum haftasının ilk zilinin çaldığını duyurdu. Bakan Tekin, öğrencilerin okul koridorlarını ve bahçelerini şenlendirdiğini belirterek, bu önemli adımın çocukların eğitim hayatına atılan ilk adım olduğunu vurguladı.

Bakan Tekin, Uyum Haftası Programı kapsamında öğrencilere, velilere ve öğretmenlere yönelik çeşitli destekleyici çalışmaların yapılacağını ifade etti. İlkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilerin ailelerine yönelik "İlkokul 1. Sınıfa Uyum Haftası" sunumu gerçekleştirileceğini belirten Tekin, bu sunumun aynı gün içerisinde çocuklarla birlikte okulun iç ve dış ortamının tanıtılacağını söyledi. Ayrıca, uyum eğitiminin ikinci gününde okullarda çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ve aile-çocuk-öğretmen etkileşiminin sağlanması amacıyla tüm ailelerin çocuklarıyla birlikte bu etkinliklere katılmalarını önerdi.

Bakan Tekin, eğitim hayatına bugün adım atan öğrencilere "Maarif ailemize hoş geldiniz" diyerek, öğretmenlere Mesleki Çalışma Programı haftasında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.