,, ,

Hande Erçel’in Kopenhag Tarzı: Kombininin Fiyatı Şaşırttı

Magazin 02.09.2024 - 12:23, Güncelleme: 02.09.2024 - 12:23 5591 kez okundu.
 

Hande Erçel’in Kopenhag Tarzı: Kombininin Fiyatı Şaşırttı

Hande Erçel, Kopenhag’da sevgilisiyle yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti; kombininin toplam değeri 136 bin 880 TL.
Ünlü oyuncu Hande Erçel , son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmüyor. Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı 'Rüzgara Bırak' filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ve ablası Gamze Erçel ile birlikte Kopenhag'a gitti. 31.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı peş peşe paylaşımlarla dikkat çeken güzel oyuncunun, Kopenhag'daki tarzı da hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Kombininin Fiyatı Şaşırttı Hande Erçel'in kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni alan paylaşımlarında giydiği kıyafetlerin fiyatları ortaya çıktı. 'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfasına göre, Erçel'in tercih ettiği kombinin toplam değeri 136 bin 880 TL. Detaylar ise şöyle: Çizmeleri 57 bin 920 TL, hırkası 47 bin 350 TL, eteği 24 bin 190 TL ve tişörtü 7 bin 420 TL. Sosyal Medyada Yorum Yağmuru Hande Erçel'in yüksek maliyetli kombinine sosyal medya kullanıcılarından da yorumlar gecikmedi. Erçel’in tarzı hakkında, "Etek ve kemere bayıldım, şahane bir stil oluşturmuş", "Türkiye'nin en şık kadını" ve "Çok tarz" gibi övgü dolu yorumlar yapıldı.
Hande Erçel, Kopenhag’da sevgilisiyle yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti; kombininin toplam değeri 136 bin 880 TL.

Ünlü oyuncu Hande Erçel , son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmüyor. Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı 'Rüzgara Bırak' filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ve ablası Gamze Erçel ile birlikte Kopenhag'a gitti.

31.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı peş peşe paylaşımlarla dikkat çeken güzel oyuncunun, Kopenhag'daki tarzı da hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Kombininin Fiyatı Şaşırttı

Hande Erçel'in kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni alan paylaşımlarında giydiği kıyafetlerin fiyatları ortaya çıktı. 'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfasına göre, Erçel'in tercih ettiği kombinin toplam değeri 136 bin 880 TL. Detaylar ise şöyle: Çizmeleri 57 bin 920 TL, hırkası 47 bin 350 TL, eteği 24 bin 190 TL ve tişörtü 7 bin 420 TL.

Sosyal Medyada Yorum Yağmuru

Hande Erçel'in yüksek maliyetli kombinine sosyal medya kullanıcılarından da yorumlar gecikmedi. Erçel’in tarzı hakkında, "Etek ve kemere bayıldım, şahane bir stil oluşturmuş", "Türkiye'nin en şık kadını" ve "Çok tarz" gibi övgü dolu yorumlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.