,, ,

Ahu Tuğba Türkiye’de Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Gündem 03.09.2024 - 10:48, Güncelleme: 03.09.2024 - 10:49 3699 kez okundu.
 

Ahu Tuğba Türkiye’de Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Ünlü sanatçı Ahu Tuğba, perşembe günü İstanbul’da defnedilecek. Cenazenin Miami’den nakil masraflarını iş adamı Celal Kalyoncu karşıladı
Ünlü sanatçı Ahu Tuğba , perşembe günü İstanbul'da toprağa verilecek. Cenazenin Miami'den Türkiye'ye nakil masraflarını iş adamı Celal Kalyoncu üstlendi. Ahu Tuğba, 16 yıl önce kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij’in eğitimi için ABD’ye yerleşmişti. Nisan ayında geçirdiği trafik kazası sonrası bir dizi ameliyat geçiren Tuğba, bu ameliyatların tetiklediği KOAH hastalığı nedeniyle uykusunda hayatını kaybetti. Ahu Tuğba’nın Türkiye’de mi yoksa uzun süredir yaşadığı Miami’de mi defnedileceği konusunda belirsizlik bulunuyordu. Miami'de polis memuru olarak görev yapan kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, annesinin Türkiye'de defnedilmesine karar verdi. ABD İstanbul Başkonsolosluğu ile yapılan yazışmalar sonucu gerekli prosedürler tamamlandı ve cenazenin nakil işlemleri başlatıldı. Yarın sabah Miami'den tarifeli uçakla İstanbul'a getirilecek olan cenazenin nakil masraflarının 25-30 bin dolar arasında olduğu öğrenildi ve bu masraflar iş adamı Celal Kalyoncu tarafından karşılandı. Ahu Tuğba’nın cenazesi, perşembe günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Defin yeri olarak Zincirlikuyu Mezarlığı ve Karacaahmet Mezarlığı seçenekleri değerlendiriliyor.
Ünlü sanatçı Ahu Tuğba, perşembe günü İstanbul’da defnedilecek. Cenazenin Miami’den nakil masraflarını iş adamı Celal Kalyoncu karşıladı

Ünlü sanatçı Ahu Tuğba , perşembe günü İstanbul'da toprağa verilecek. Cenazenin Miami'den Türkiye'ye nakil masraflarını iş adamı Celal Kalyoncu üstlendi.

Ahu Tuğba, 16 yıl önce kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij’in eğitimi için ABD’ye yerleşmişti. Nisan ayında geçirdiği trafik kazası sonrası bir dizi ameliyat geçiren Tuğba, bu ameliyatların tetiklediği KOAH hastalığı nedeniyle uykusunda hayatını kaybetti. Ahu Tuğba’nın Türkiye’de mi yoksa uzun süredir yaşadığı Miami’de mi defnedileceği konusunda belirsizlik bulunuyordu.

Miami'de polis memuru olarak görev yapan kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, annesinin Türkiye'de defnedilmesine karar verdi. ABD İstanbul Başkonsolosluğu ile yapılan yazışmalar sonucu gerekli prosedürler tamamlandı ve cenazenin nakil işlemleri başlatıldı. Yarın sabah Miami'den tarifeli uçakla İstanbul'a getirilecek olan cenazenin nakil masraflarının 25-30 bin dolar arasında olduğu öğrenildi ve bu masraflar iş adamı Celal Kalyoncu tarafından karşılandı.

Ahu Tuğba’nın cenazesi, perşembe günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Defin yeri olarak Zincirlikuyu Mezarlığı ve Karacaahmet Mezarlığı seçenekleri değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.