,, ,

Samsun'da Denizde Fırtına Paniği: 4 Kişi Son Anda Kurtarıldı

Gündem 04.09.2024 - 17:13, Güncelleme: 04.09.2024 - 17:13 4064 kez okundu.
 

Samsun'da Denizde Fırtına Paniği: 4 Kişi Son Anda Kurtarıldı

Samsun Atakum’da bot alabora oldu, 4 kişi Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı. Genel sağlık durumları iyi
Samsun 'un Atakum ilçesinde, İncesu Plajı ile Huzur Plajı 'nın kesişim noktasında yaşanan olayda, 2'si polis olduğu öğrenilen 4 kişi botla denize açıldı. Ancak kısa süre sonra rüzgarın şiddetini artırmasıyla birlikte yükselen dalgalar, botu alabora etti. Sahilden yaklaşık 100 metre açıkta meydana gelen olayda, botta bulunan 4 kişi denize düşerek hayatta kalabilmek için devrilen bota tutundu. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ARRES tekneleri ile sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan 4 kişi, tekneye alınarak ilk müdahaleleri yapıldı. Kurtarılan kişilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Samsun Atakum’da bot alabora oldu, 4 kişi Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı. Genel sağlık durumları iyi

Samsun 'un Atakum ilçesinde, İncesu Plajı ile Huzur Plajı 'nın kesişim noktasında yaşanan olayda, 2'si polis olduğu öğrenilen 4 kişi botla denize açıldı. Ancak kısa süre sonra rüzgarın şiddetini artırmasıyla birlikte yükselen dalgalar, botu alabora etti. Sahilden yaklaşık 100 metre açıkta meydana gelen olayda, botta bulunan 4 kişi denize düşerek hayatta kalabilmek için devrilen bota tutundu.

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ARRES tekneleri ile sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan 4 kişi, tekneye alınarak ilk müdahaleleri yapıldı. Kurtarılan kişilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.