,, ,

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Nişantaşı’nda

Magazin 04.09.2024 - 17:30, Güncelleme: 04.09.2024 - 17:30 5064 kez okundu.
 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Nişantaşı’nda

Tolgahan Sayışman, dizilere ara veriyor ve 2025 yılı için yeni projeler üzerinde çalışıyor.
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi , tatillerinin ardından İstanbul'a döndü. Çift, önceki gün Nişantaşı 'nda alışveriş yaparken görüntülendi. Sayışman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir süre dizilerde yer almayacağını ve 2025 yılı için yeni projeler üzerinde planlar yaptığını belirtti. Öte yandan, Sayışman, geçtiğimiz günlerde arabasının karıştığı kazayla ilgili de açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, kazanın haberlerde yer aldığı gibi gerçekleştiğini doğrularken, "Neyse ki o sırada aracın içinde değildik" diyerek olayın ciddi bir yaralanmaya yol açmadığını vurguladı.
Tolgahan Sayışman, dizilere ara veriyor ve 2025 yılı için yeni projeler üzerinde çalışıyor.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi , tatillerinin ardından İstanbul'a döndü. Çift, önceki gün Nişantaşı 'nda alışveriş yaparken görüntülendi. Sayışman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir süre dizilerde yer almayacağını ve 2025 yılı için yeni projeler üzerinde planlar yaptığını belirtti.

Öte yandan, Sayışman, geçtiğimiz günlerde arabasının karıştığı kazayla ilgili de açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, kazanın haberlerde yer aldığı gibi gerçekleştiğini doğrularken, "Neyse ki o sırada aracın içinde değildik" diyerek olayın ciddi bir yaralanmaya yol açmadığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.