,, ,

Tutuklu Sanık Bahar Candan: "İddialar Külliyen Yalan, Suçlamalarla İlgim Yok"

Magazin 07.09.2024 - 09:14, Güncelleme: 07.09.2024 - 09:14 4317 kez okundu.
 

Tutuklu Sanık Bahar Candan: "İddialar Külliyen Yalan, Suçlamalarla İlgim Yok"

Bahar Candan, hakkındaki iddiaların yalan olduğunu belirterek, sosyal medya paylaşımlarının kendini daha zengin göstermek amacıyla yapıldığını söyledi
Dolandırıcılık davasında ifade veren tutuklu sanık Bahar Candan , hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Mahkemede yaptığı savunmasında, "Hakkımdaki haberler tamamen yalan. İlk duyduğum anda tüm banka hesap dökümlerimi savcılığa sundum. Burada bulunan insanları tanımıyorum ve benim sosyal çevremde mağdur olmuş kimse yoktur. Ablam Nihal Candan bana Onur Apaydın ’ın sevgilisi olduğunu söyleyince, onu eniştem olarak benimsedim. Bana kendisini Kaan olarak tanıttı. Kaan isimli şahsın suç geçmişini araştırmadım. O dönemde televizyon çekimleriyle meşguldüm, geri kalan zamanlarda ise dinleniyordum. Kaan'ın ne yaptığını takip etme imkanım yoktu," dedi. "Ailem Zarar Gördü, Para Kazanamaz Oldum" Bahar Candan , savunmasında mağduriyetini de dile getirdi. " Etiler 'deki restorana gidiyordum ancak iddia edilen olaylar Zeytinburnu 'ndaki şubede gerçekleşmiş. Hayatımda hiç Zeytinburnu'ndaki restorana gitmedim. Araç alım satımı gibi konularla hiç ilgilenmedim, hatta araba kullanmayı bile bilmiyorum. Hukuk fakültesinde burslu okuyorum, 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Manken olarak başladığım kariyerime son iki yıldır sosyal medyadan kazanç elde ederek devam ediyorum. Ablamla birlikte hapse girmem aileme zarar verdi, para kazanamaz oldum. Psikolojik sorunlar yaşadım, hatta akıl hastanesinde tedavi gördüm ve ilaç bağımlısı oldum. Genç yaşta sağlığımı kaybettim, mağduriyetimin giderilmesini ve tahliyemi talep ediyorum," ifadelerini kullandı. "Sosyal Medya Paylaşımlarım Kendimi Daha Zengin Göstermek İçindi" Sanık, sosyal medya paylaşımlarına da açıklık getirdi. "Sosyal medyada paylaştığım içerikler kendimi daha zengin göstermek amaçlıydı. Diğer fenomenlere hava atmak ve daha fazla iş almak için böyle bir yol izledim. Mağdurların dolandırılmasıyla hiçbir ilgim yok. Kaan abi diye tanıdığım kişinin gerçek adının Onur Apaydın olduğunu dosyadan öğrendim. Sosyal medyada 12 milyon lira ile ilgili bir paylaşım yapmıştım, ama bu tamamen hayal ürünüydü, hesabımda böyle bir para yoktu," dedi. "Ben Bir Garibanım, Hesabımda Sadece 1-2 Milyon Var" Bahar Candan , savunmasının son bölümünde, "Bir gün Kaan abi bana 'Hiç pavyona gittin mi?' diye sordu, ben de gitmediğimi söyledim. Annem gitmememi söylemesine rağmen merak edip gittim. Orada Kaan’ın verdiği 600 lirayı dans eden kadınlara attım. Ancak bu olayın Kaan ile bir ilgisi yok. Hakkımdaki muhasebeci iddialarını kabul etmiyorum. Kaan’ın bana karşı temiz duyguları vardı, sevgili olmadık ve ondan bir kuruş bile almadım. Benim bambaşka bir hayatım var. Hayatım boyunca hiç şirketim olmadı, evim ve arabam yok. Hesabımda sadece 1-2 milyon lira var, ben bir garibanım," diyerek savunmasını sonlandırdı.
Bahar Candan, hakkındaki iddiaların yalan olduğunu belirterek, sosyal medya paylaşımlarının kendini daha zengin göstermek amacıyla yapıldığını söyledi

Dolandırıcılık davasında ifade veren tutuklu sanık Bahar Candan , hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Mahkemede yaptığı savunmasında, "Hakkımdaki haberler tamamen yalan. İlk duyduğum anda tüm banka hesap dökümlerimi savcılığa sundum. Burada bulunan insanları tanımıyorum ve benim sosyal çevremde mağdur olmuş kimse yoktur. Ablam Nihal Candan bana Onur Apaydın ’ın sevgilisi olduğunu söyleyince, onu eniştem olarak benimsedim. Bana kendisini Kaan olarak tanıttı. Kaan isimli şahsın suç geçmişini araştırmadım. O dönemde televizyon çekimleriyle meşguldüm, geri kalan zamanlarda ise dinleniyordum. Kaan'ın ne yaptığını takip etme imkanım yoktu," dedi.

"Ailem Zarar Gördü, Para Kazanamaz Oldum"

Bahar Candan , savunmasında mağduriyetini de dile getirdi. " Etiler 'deki restorana gidiyordum ancak iddia edilen olaylar Zeytinburnu 'ndaki şubede gerçekleşmiş. Hayatımda hiç Zeytinburnu'ndaki restorana gitmedim. Araç alım satımı gibi konularla hiç ilgilenmedim, hatta araba kullanmayı bile bilmiyorum. Hukuk fakültesinde burslu okuyorum, 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Manken olarak başladığım kariyerime son iki yıldır sosyal medyadan kazanç elde ederek devam ediyorum. Ablamla birlikte hapse girmem aileme zarar verdi, para kazanamaz oldum. Psikolojik sorunlar yaşadım, hatta akıl hastanesinde tedavi gördüm ve ilaç bağımlısı oldum. Genç yaşta sağlığımı kaybettim, mağduriyetimin giderilmesini ve tahliyemi talep ediyorum," ifadelerini kullandı.

"Sosyal Medya Paylaşımlarım Kendimi Daha Zengin Göstermek İçindi"

Sanık, sosyal medya paylaşımlarına da açıklık getirdi. "Sosyal medyada paylaştığım içerikler kendimi daha zengin göstermek amaçlıydı. Diğer fenomenlere hava atmak ve daha fazla iş almak için böyle bir yol izledim. Mağdurların dolandırılmasıyla hiçbir ilgim yok. Kaan abi diye tanıdığım kişinin gerçek adının Onur Apaydın olduğunu dosyadan öğrendim. Sosyal medyada 12 milyon lira ile ilgili bir paylaşım yapmıştım, ama bu tamamen hayal ürünüydü, hesabımda böyle bir para yoktu," dedi.

"Ben Bir Garibanım, Hesabımda Sadece 1-2 Milyon Var"

Bahar Candan , savunmasının son bölümünde, "Bir gün Kaan abi bana 'Hiç pavyona gittin mi?' diye sordu, ben de gitmediğimi söyledim. Annem gitmememi söylemesine rağmen merak edip gittim. Orada Kaan’ın verdiği 600 lirayı dans eden kadınlara attım. Ancak bu olayın Kaan ile bir ilgisi yok. Hakkımdaki muhasebeci iddialarını kabul etmiyorum. Kaan’ın bana karşı temiz duyguları vardı, sevgili olmadık ve ondan bir kuruş bile almadım. Benim bambaşka bir hayatım var. Hayatım boyunca hiç şirketim olmadı, evim ve arabam yok. Hesabımda sadece 1-2 milyon lira var, ben bir garibanım," diyerek savunmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.