,, ,

Dondurmacının Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a Şaka Yapmaması Sosyal Medyada Gündem Oldu

Gündem 07.09.2024 - 09:50, Güncelleme: 07.09.2024 - 09:50 3641 kez okundu.
 

Dondurmacının Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a Şaka Yapmaması Sosyal Medyada Gündem Oldu

Maraş dondurmacısı, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a şaka yapmadan dondurma uzattı. Bu anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü
Müşterilerine yaptığı dondurma şakalarıyla tanınan bir Maraş dondurmacısı, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan karşısında beklenmedik bir şekilde dondurmayı doğrudan uzatarak sosyal medyada ilgi odağı oldu. Dondurma Ismarladı Yoğun diplomasi trafiğine rağmen vatandaşlarla temas kurmayı ihmal etmeyen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan , bir Maraş dondurmacısına uğrayarak etrafındaki kişilere dondurma ısmarlarken görüntülendi. Şakaya Yer Yok Dondurma alırken neşeli halleri dikkat çeken Bakan Fidan’a, şakalarıyla ünlü dondurmacının herhangi bir şaka yapmaması ise şaşkınlık yarattı. Normalde müşterilere dondurmayı vermeden önce küçük oyunlar yapan dondurmacı, Bakan Fidan'a doğrudan dondurmayı uzattı. Sosyal Medyada Gündem Oldu Bu anlar kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. Kullanıcılar, dondurmacının bu davranışını esprili paylaşımlarla yorumladı.
Maraş dondurmacısı, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a şaka yapmadan dondurma uzattı. Bu anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü

Müşterilerine yaptığı dondurma şakalarıyla tanınan bir Maraş dondurmacısı, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan karşısında beklenmedik bir şekilde dondurmayı doğrudan uzatarak sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Dondurma Ismarladı

Yoğun diplomasi trafiğine rağmen vatandaşlarla temas kurmayı ihmal etmeyen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan , bir Maraş dondurmacısına uğrayarak etrafındaki kişilere dondurma ısmarlarken görüntülendi.

Şakaya Yer Yok

Dondurma alırken neşeli halleri dikkat çeken Bakan Fidan’a, şakalarıyla ünlü dondurmacının herhangi bir şaka yapmaması ise şaşkınlık yarattı. Normalde müşterilere dondurmayı vermeden önce küçük oyunlar yapan dondurmacı, Bakan Fidan'a doğrudan dondurmayı uzattı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Bu anlar kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. Kullanıcılar, dondurmacının bu davranışını esprili paylaşımlarla yorumladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.