,, ,

Cihangir Sokaklarında Kahkaha Tufanı: "Araf" Dizisi Çekimleri Neşeyle Devam Ediyor

Tv-Dünyası 07.09.2024 - 12:32, Güncelleme: 07.09.2024 - 12:32 3021 kez okundu.
 

Cihangir Sokaklarında Kahkaha Tufanı: "Araf" Dizisi Çekimleri Neşeyle Devam Ediyor

Araf dizisi, Zeynep Koçak ve Sarp Bozkurt’un başrollerinde Cihangir’de çekimlerine devam ediyor.
Cihangir sokaklarında çekimleri tüm hızıyla süren ve izleyiciyi kahkahalara boğmayı vaat eden "Araf" dizisinin seti, neşeli anlara sahne olmaya devam ediyor. Başrollerini "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ile tanınan Zeynep Koçak ve yetenekli oyuncu Sarp Bozkurt ’un paylaştığı dizi, sadece eğlenceli senaryosuyla değil, set ortamındaki sıcak atmosferle de dikkat çekiyor. Zeynep Koçak ’ın aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı dizide, oyuncular arasındaki samimiyet gözden kaçmazken, basın mensuplarına verdikleri esprili yanıtlar da herkesi güldürdü. Yönetmenliğini Emre Bahadır Çırakoğlu 'nun üstlendiği " Araf " dizisi, iki yakın arkadaşın ölümden sonra cennet ile cehennem arasında sıkışıp kaldığı ve bu süreçte karar vermeye çalıştıkları bir hikayeyi anlatıyor. Sette Kahkaha Dolu Anlar Set ortamını anlatan Sarp Bozkurt , "Zeynep’le tanışmadan önce biraz gergindim, çünkü kendisi biraz ruh hastası," şeklindeki esprisiyle herkesi güldürdü. Bu şakayla birlikte ortamda kahkahalar yükselirken, Zeynep Koçak ise hızla devreye girip Sarp'a yanıt verdi: "Sarp’ın yalancı olduğu ortaya çıkıyor! Biz çok önceden tanıştık ve harika anlaşıyoruz!" İkilinin arasındaki bu eğlenceli atışma, sete kısa süreli bir gerilim havası katmış gibi görünse de, sonucu büyük bir kahkaha tufanı oldu. Bu sahne, basın mensuplarına adeta "Zeytin Ağacı" dizisinin basın toplantısındaki Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasındaki gerginliği hatırlattı; ancak bu kez durum tamamen eğlenceliydi. "Araf" dizisinin merakla beklenen bölümleri, hem güldürmeye hem de izleyicilere eğlenceli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
Araf dizisi, Zeynep Koçak ve Sarp Bozkurt’un başrollerinde Cihangir’de çekimlerine devam ediyor.

Cihangir sokaklarında çekimleri tüm hızıyla süren ve izleyiciyi kahkahalara boğmayı vaat eden "Araf" dizisinin seti, neşeli anlara sahne olmaya devam ediyor. Başrollerini "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ile tanınan Zeynep Koçak ve yetenekli oyuncu Sarp Bozkurt ’un paylaştığı dizi, sadece eğlenceli senaryosuyla değil, set ortamındaki sıcak atmosferle de dikkat çekiyor.

Zeynep Koçak ’ın aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı dizide, oyuncular arasındaki samimiyet gözden kaçmazken, basın mensuplarına verdikleri esprili yanıtlar da herkesi güldürdü. Yönetmenliğini Emre Bahadır Çırakoğlu 'nun üstlendiği " Araf " dizisi, iki yakın arkadaşın ölümden sonra cennet ile cehennem arasında sıkışıp kaldığı ve bu süreçte karar vermeye çalıştıkları bir hikayeyi anlatıyor.

Sette Kahkaha Dolu Anlar

Set ortamını anlatan Sarp Bozkurt , "Zeynep’le tanışmadan önce biraz gergindim, çünkü kendisi biraz ruh hastası," şeklindeki esprisiyle herkesi güldürdü. Bu şakayla birlikte ortamda kahkahalar yükselirken, Zeynep Koçak ise hızla devreye girip Sarp'a yanıt verdi: "Sarp’ın yalancı olduğu ortaya çıkıyor! Biz çok önceden tanıştık ve harika anlaşıyoruz!"

İkilinin arasındaki bu eğlenceli atışma, sete kısa süreli bir gerilim havası katmış gibi görünse de, sonucu büyük bir kahkaha tufanı oldu. Bu sahne, basın mensuplarına adeta "Zeytin Ağacı" dizisinin basın toplantısındaki Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasındaki gerginliği hatırlattı; ancak bu kez durum tamamen eğlenceliydi.

"Araf" dizisinin merakla beklenen bölümleri, hem güldürmeye hem de izleyicilere eğlenceli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.