,, ,

Fatih Ürek İstanbul Havalimanı'nda Saldırıya Uğradı: Uçuş Gecikti

Magazin 07.09.2024 - 13:50, Güncelleme: 07.09.2024 - 13:50 8598+ kez okundu.
 

Fatih Ürek İstanbul Havalimanı'nda Saldırıya Uğradı: Uçuş Gecikti

Fatih Ürek, Kıbrıs’a gitmek üzere İstanbul Havalimanı’nda beklenmedik bir saldırıya uğradı
Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek , Kıbrıs ’ta düzenlenecek bir ödül törenine katılmak üzere dün İstanbul Havalimanı 'na geldiği sırada beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. Aramızda Kalmasın programının haberine göre, tekerlekli sandalye ile uçağa binmeye hazırlanan Ürek ile başka bir yolcu arasında tartışma çıktı. Sözlü atışma, karşı tarafın hakaretleri ile hızla tırmanırken, olay kısa sürede fiziksel şiddete dönüştü. Polis, havalimanında yaşanan bu gergin duruma müdahale etmek zorunda kalırken, olayın ardından uçağın kalkışının bir süre geciktiği bildirildi. Gerginliğin ardından Fatih Ürek'in moralinin bozuk olduğu gözlendi.
Fatih Ürek, Kıbrıs’a gitmek üzere İstanbul Havalimanı’nda beklenmedik bir saldırıya uğradı

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek , Kıbrıs ’ta düzenlenecek bir ödül törenine katılmak üzere dün İstanbul Havalimanı 'na geldiği sırada beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı.

Aramızda Kalmasın programının haberine göre, tekerlekli sandalye ile uçağa binmeye hazırlanan Ürek ile başka bir yolcu arasında tartışma çıktı. Sözlü atışma, karşı tarafın hakaretleri ile hızla tırmanırken, olay kısa sürede fiziksel şiddete dönüştü.

Polis, havalimanında yaşanan bu gergin duruma müdahale etmek zorunda kalırken, olayın ardından uçağın kalkışının bir süre geciktiği bildirildi. Gerginliğin ardından Fatih Ürek'in moralinin bozuk olduğu gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.