,, ,

Melisa Özmen Yeni Yaşını Zuma’da Görkemli Bir Kutlamayla Karşıladı

Magazin 07.09.2024 - 13:53, Güncelleme: 07.09.2024 - 13:53 8565+ kez okundu.
 

Melisa Özmen Yeni Yaşını Zuma’da Görkemli Bir Kutlamayla Karşıladı

Melisa Özmen, doğum gününü İstinye’deki Zuma’da gösterişli bir organizasyonla kutladı
Cemiyet hayatının tanınan simalarından Melisa Özmen , yeni yaşını yakın dostlarıyla birlikte İstinye’deki popüler mekan Zuma ’da kutladı. Renkli kişiliği, katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ve yakında piyasaya sunacağı markasıyla sık sık adından söz ettiren Özmen, her yıl olduğu gibi bu yıl da doğum günü kutlamasında gösterişli bir organizasyona imza attı. Özmen, daha önceki doğum günü kutlamalarında pembe rengi tercih ederken, bu yıl tarzında bir değişiklik yaparak gümüş renkte bir kıyafet giymeyi seçti. Kıyafetindeki dikkat çekici yılan detayları ve şık gümüş çantası, davetliler arasında büyük beğeni topladı. Özmen, yeni yaşının kendisine mutluluk ve başarı getirmesini dileyerek kutlamanın tadını çıkardı.
Melisa Özmen, doğum gününü İstinye’deki Zuma’da gösterişli bir organizasyonla kutladı

Cemiyet hayatının tanınan simalarından Melisa Özmen , yeni yaşını yakın dostlarıyla birlikte İstinye’deki popüler mekan Zuma ’da kutladı. Renkli kişiliği, katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ve yakında piyasaya sunacağı markasıyla sık sık adından söz ettiren Özmen, her yıl olduğu gibi bu yıl da doğum günü kutlamasında gösterişli bir organizasyona imza attı.

Özmen, daha önceki doğum günü kutlamalarında pembe rengi tercih ederken, bu yıl tarzında bir değişiklik yaparak gümüş renkte bir kıyafet giymeyi seçti. Kıyafetindeki dikkat çekici yılan detayları ve şık gümüş çantası, davetliler arasında büyük beğeni topladı. Özmen, yeni yaşının kendisine mutluluk ve başarı getirmesini dileyerek kutlamanın tadını çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.