,, ,

AK Parti Ankara İl Ekonomi İşleri Başkanlığı Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Siyaset 09.09.2024 - 09:02, Güncelleme: 09.09.2024 - 09:02 3420 kez okundu.
 

AK Parti Ankara İl Ekonomi İşleri Başkanlığı Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Ankara İl Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda, tarım ve hayvancılık alanındaki destekler ve hibeler çiftçilere aktarıldı
AK Parti Ankara İl Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, hükümetin Tarım ve Hayvancılık alanındaki destekleri, hibeleri, teşvikleri ve kredileri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Ankara İl Tarım Müdürü  Bülent Korkmaz ve deneyimli ekibi, çiftçilere yönelik sunulan tüm destekleri detaylı bir şekilde anlatarak toplantıya katılan komisyon üyeleri ve misafirlere teknik bilgiler sundu. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Kenan Kanbur , toplantıya katılanlara teşekkür ederek, bu tarz etkinliklerin, hükümetin tarım politikalarının doğru bir şekilde çiftçilere aktarılmasında büyük rol oynadığını belirtti. Ayrıca, Ankara Tarım İl Müdürü Bülent Korkmaz ile Ankara çiftçilerinin tarım ve hayvancılık alanındaki sorunları, talepleri ve çözüm önerileri üzerine verimli bir görüş alışverişi gerçekleştirildi. Toplantıda dile getirilen konular, çiftçilerin yaşadığı sıkıntıların yetkililere iletilmesi açısından önemli bir fırsat oldu. Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı   Murat Karakaya , bu organizasyona öncülük ettiği için kendisine teşekkür edilerek, toplantının çiftçiler açısından son derece faydalı olduğu ifade edildi. Toplantı sonunda katılımcılar, tarımsal eğitim ve bilgilendirmenin sürdürülebilir üretim ve yatırım açısından hayati öneme sahip olduğunu vurguladılar.
AK Parti Ankara İl Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda, tarım ve hayvancılık alanındaki destekler ve hibeler çiftçilere aktarıldı

AK Parti Ankara İl Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, hükümetin Tarım ve Hayvancılık alanındaki destekleri, hibeleri, teşvikleri ve kredileri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Ankara İl Tarım Müdürü  Bülent Korkmaz ve deneyimli ekibi, çiftçilere yönelik sunulan tüm destekleri detaylı bir şekilde anlatarak toplantıya katılan komisyon üyeleri ve misafirlere teknik bilgiler sundu.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Kenan Kanbur , toplantıya katılanlara teşekkür ederek, bu tarz etkinliklerin, hükümetin tarım politikalarının doğru bir şekilde çiftçilere aktarılmasında büyük rol oynadığını belirtti.

Ayrıca, Ankara Tarım İl Müdürü Bülent Korkmaz ile Ankara çiftçilerinin tarım ve hayvancılık alanındaki sorunları, talepleri ve çözüm önerileri üzerine verimli bir görüş alışverişi gerçekleştirildi. Toplantıda dile getirilen konular, çiftçilerin yaşadığı sıkıntıların yetkililere iletilmesi açısından önemli bir fırsat oldu.

Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı   Murat Karakaya , bu organizasyona öncülük ettiği için kendisine teşekkür edilerek, toplantının çiftçiler açısından son derece faydalı olduğu ifade edildi. Toplantı sonunda katılımcılar, tarımsal eğitim ve bilgilendirmenin sürdürülebilir üretim ve yatırım açısından hayati öneme sahip olduğunu vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.