,, ,

Zeynep Yılmaz Yeni Aşkı Bülent Ciritci ile Paylaşımlar Yaptı

Magazin 09.09.2024 - 10:07, Güncelleme: 09.09.2024 - 10:07 3794 kez okundu.
 

Zeynep Yılmaz Yeni Aşkı Bülent Ciritci ile Paylaşımlar Yaptı

Zeynep Yılmaz, iş insanı Bülent Ciritci ile olan aşkını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla duyurdu
Son dönemde Ayça Çağla Altunkaya ile evlenmesiyle gündemde olan Acun Ilıcalı 'nın eski eşi Zeynep Yılmaz , iş insanı Bülent Ciritci ile olan aşkını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla duyurdu. Yılmaz, bir süredir birlikte olduğu Ciritci ile pozlarını paylaşarak, aşkını artık gizlemiyor. Paylaşımlar kısa sürede takipçilerinden büyük beğeni topladı. İkili, Zeynep Yılmaz'ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık'ın, Bülent Ciritci'nin kafesinin tasarımını üstlenmesiyle tanışmış ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. Zeynep Yılmaz’ın bu paylaşımları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı 2003 yılında evlenmiş, 13 yıl süren evliliklerinin ardından 2016 yılında yollarını ayırmıştı. Çiftin, 2004 doğumlu Leyla ve 2007 doğumlu Yasemin adında iki kızları bulunuyor.
Zeynep Yılmaz, iş insanı Bülent Ciritci ile olan aşkını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla duyurdu

Son dönemde Ayça Çağla Altunkaya ile evlenmesiyle gündemde olan Acun Ilıcalı 'nın eski eşi Zeynep Yılmaz , iş insanı Bülent Ciritci ile olan aşkını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla duyurdu. Yılmaz, bir süredir birlikte olduğu Ciritci ile pozlarını paylaşarak, aşkını artık gizlemiyor. Paylaşımlar kısa sürede takipçilerinden büyük beğeni topladı.

İkili, Zeynep Yılmaz'ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık'ın, Bülent Ciritci'nin kafesinin tasarımını üstlenmesiyle tanışmış ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. Zeynep Yılmaz’ın bu paylaşımları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı 2003 yılında evlenmiş, 13 yıl süren evliliklerinin ardından 2016 yılında yollarını ayırmıştı. Çiftin, 2004 doğumlu Leyla ve 2007 doğumlu Yasemin adında iki kızları bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.