,, ,

Polis Akademisi'nde “II. Kademe Liderlik Eğitimi” Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Gündem 09.09.2024 - 16:36, Güncelleme: 09.09.2024 - 16:38 4326+ kez okundu.
 

Polis Akademisi'nde “II. Kademe Liderlik Eğitimi” Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Polis Akademisi, 09-20 Eylül 2024’te düzenlenen II. Kademe Liderlik Eğitimi ile 448 personelin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.
09-20 Eylül 2024 tarihleri arasında Polis Akademisi tarafından düzenlenen ve merkez ile taşra teşkilatında görev yapan personelin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefleyen “II. Kademe Liderlik Eğitimi”nin açılış töreni yapıldı. Komiser rütbesinden Başkomiser rütbesine terfi eden 448 personel için düzenlenen eğitim programının amacı, görevlerini daha etkin şekilde yerine getirmelerini sağlamak ve hizmet öncesi eğitimlerle kazandıkları bilgileri çağın gereklerine uygun hale getirmek olarak açıklandı. Törene, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak , Başkan Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal , İç Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Yıldız , Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Coşkun Taştan , Trafik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şenol Yaprak ve eğitime katılan personellerin yanı sıra Akademi müdürleri de katıldı. Tören, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın konuşmasının ardından sona erdi.
Polis Akademisi, 09-20 Eylül 2024’te düzenlenen II. Kademe Liderlik Eğitimi ile 448 personelin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

09-20 Eylül 2024 tarihleri arasında Polis Akademisi tarafından düzenlenen ve merkez ile taşra teşkilatında görev yapan personelin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefleyen “II. Kademe Liderlik Eğitimi”nin açılış töreni yapıldı. Komiser rütbesinden Başkomiser rütbesine terfi eden 448 personel için düzenlenen eğitim programının amacı, görevlerini daha etkin şekilde yerine getirmelerini sağlamak ve hizmet öncesi eğitimlerle kazandıkları bilgileri çağın gereklerine uygun hale getirmek olarak açıklandı.

Törene, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak , Başkan Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnal , İç Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Yıldız , Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Coşkun Taştan , Trafik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şenol Yaprak ve eğitime katılan personellerin yanı sıra Akademi müdürleri de katıldı.

Tören, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak’ın konuşmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.