,, ,

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan NARKOÇELİK-38 Operasyonu Sonuçları

Gündem 12.09.2024 - 09:55, Güncelleme: 12.09.2024 - 09:55 3109 kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan NARKOÇELİK-38 Operasyonu Sonuçları

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 50 ilde gerçekleştirilen NARKOÇELİK-38 operasyonlarında 580 kg uyuşturucu ve 121 bin 970 hap ele geçirildiğini açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , uyuşturucu madde imalatçıları ve yerel suç örgütlerine yönelik 50 ilde gerçekleştirilen "NARKOÇELİK-38" operasyonlarının sonuçlarını açıkladı. Operasyonlarda: 580 kg uyuşturucu madde, 121 bin 970 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 316 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız" diyerek, kararlılık mesajı verdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlara, 790 ekip, 1.910 personel, 14 hava aracı ve 17 narkotik dedektör köpeği katıldı. Operasyonlar Ankara , Gaziantep , Konya , İzmir , İstanbul , Antalya , Diyarbakır , Adana , Mersin , Bursa , Şanlıurfa , Zonguldak gibi 50 ilde düzenlendi. İstanbul'da düzenlenen operasyonda: 107,5 kg skunk, 58 kg eroin, 46 kg metamfetamin, 3 kg bonzai ele geçirilirken, 6 sokak satıcısı yakalandı. Ankara'da yapılan operasyonda ise: 130 kg esrar, 6 kg afyon sakızı, 3 bin 641 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 10 sokak satıcısı gözaltına alındı. Gaziantep, Diyarbakır, Antalya, Şanlıurfa, Van, Adana, Sakarya, Batman, İzmir, Konya, Kütahya, Malatya ve Samsun’da da benzer operasyonlar düzenlenerek çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi ve zehir tacirleri yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerine teşekkür ederek, "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 50 ilde gerçekleştirilen NARKOÇELİK-38 operasyonlarında 580 kg uyuşturucu ve 121 bin 970 hap ele geçirildiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , uyuşturucu madde imalatçıları ve yerel suç örgütlerine yönelik 50 ilde gerçekleştirilen "NARKOÇELİK-38" operasyonlarının sonuçlarını açıkladı. Operasyonlarda:

  • 580 kg uyuşturucu madde,
  • 121 bin 970 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
  • 316 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız" diyerek, kararlılık mesajı verdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlara, 790 ekip, 1.910 personel, 14 hava aracı ve 17 narkotik dedektör köpeği katıldı. Operasyonlar Ankara , Gaziantep , Konya , İzmir , İstanbul , Antalya , Diyarbakır , Adana , Mersin , Bursa , Şanlıurfa , Zonguldak gibi 50 ilde düzenlendi.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda:

  • 107,5 kg skunk,
  • 58 kg eroin,
  • 46 kg metamfetamin,
  • 3 kg bonzai ele geçirilirken, 6 sokak satıcısı yakalandı.

Ankara'da yapılan operasyonda ise:

  • 130 kg esrar,
  • 6 kg afyon sakızı,
  • 3 bin 641 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 10 sokak satıcısı gözaltına alındı.

Gaziantep, Diyarbakır, Antalya, Şanlıurfa, Van, Adana, Sakarya, Batman, İzmir, Konya, Kütahya, Malatya ve Samsun’da da benzer operasyonlar düzenlenerek çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi ve zehir tacirleri yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerine teşekkür ederek, "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.