,, ,

Emine Erdoğan: "Savaş Mağduru Çocuklar İçin Umut ve Barış Çağrısı"

Gündem 13.09.2024 - 10:08, Güncelleme: 13.09.2024 - 10:08 3414 kez okundu.
 

Emine Erdoğan: "Savaş Mağduru Çocuklar İçin Umut ve Barış Çağrısı"

Emine Erdoğan, 4. Lider Eşleri Zirvesi’nde çocukların korunmasının önemine vurgu yaptı. “Savaşın yıktığı kentlerde yankılanan çocuk sesleri, umut ve barış çağrılarıdır” dedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan , sosyal medya hesabı üzerinden anlamlı bir mesaj paylaştı. "Savaşın yıktığı kentlerde yankılanan çocuk sesleri, umut ve barış çağrılarıdır" ifadelerini kullanan Emine Erdoğan, Ukrayna’da düzenlenen 4. Lider Eşleri Zirvesi’ne "Çocukların Silahlı Çatışmalardan Korunması" temasıyla video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında, savaşın karanlığında büyümeye çalışan çocuklara dikkat çekerek, "Çocukların gözlerindeki ışığı savaşın karanlığına teslim etmemek için atılan her adım çok değerli" dedi. Çocukların korunmasının, adil ve yaşanabilir bir dünya inşa etmenin anahtarı olduğunu vurgulayan Emine Erdoğan, Türkiye’nin Ukrayna başta olmak üzere savaş mağduru tüm çocuklara yardım elini uzatmaya devam edeceğini belirtti. Erdoğan, savaşın bir an önce adil ve kalıcı bir barışla sona ermesi dileğinde bulunarak, zirvenin hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni etti.
Emine Erdoğan, 4. Lider Eşleri Zirvesi’nde çocukların korunmasının önemine vurgu yaptı. “Savaşın yıktığı kentlerde yankılanan çocuk sesleri, umut ve barış çağrılarıdır” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan , sosyal medya hesabı üzerinden anlamlı bir mesaj paylaştı. "Savaşın yıktığı kentlerde yankılanan çocuk sesleri, umut ve barış çağrılarıdır" ifadelerini kullanan Emine Erdoğan, Ukrayna’da düzenlenen 4. Lider Eşleri Zirvesi’ne "Çocukların Silahlı Çatışmalardan Korunması" temasıyla video mesaj gönderdi.

Erdoğan mesajında, savaşın karanlığında büyümeye çalışan çocuklara dikkat çekerek, "Çocukların gözlerindeki ışığı savaşın karanlığına teslim etmemek için atılan her adım çok değerli" dedi. Çocukların korunmasının, adil ve yaşanabilir bir dünya inşa etmenin anahtarı olduğunu vurgulayan Emine Erdoğan, Türkiye’nin Ukrayna başta olmak üzere savaş mağduru tüm çocuklara yardım elini uzatmaya devam edeceğini belirtti.

Erdoğan, savaşın bir an önce adil ve kalıcı bir barışla sona ermesi dileğinde bulunarak, zirvenin hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.