,, ,

AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclisi Geniş Katılımla Gerçekleştirildi

Siyaset 13.09.2024 - 12:19, Güncelleme: 13.09.2024 - 12:21 3557 kez okundu.
 

AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclisi Geniş Katılımla Gerçekleştirildi

AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclisi’nde, ilçenin gelişimi için yeni projeler ve çözüm önerileri görüşüldü. Katılımcılar, birlik ve beraberlik mesajı verdi
AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclisi, geniş bir katılımla düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkan Vekili Ali Yazıcı , önceki dönem Milletvekili Lütfü Çırakoğlu , İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi , üç kademe ilçe teşkilatı, Tunca Belde Başkanı İsmail Hakkı Kumbasar , Tunca Belde Belediye Başkanı Ramazan Topçu , İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı. Toplantıda Ardeşen'deki çalışmalar değerlendirildi, yeni projeler ve yerel sorunlara çözüm önerileri görüşüldü. Katılımcılar, ilçenin gelişimi için birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yaparken, yerel yönetimlerin Ardeşen’e katkı sağlayacak projeleri hayata geçirme konusundaki kararlılığı dile getirildi.
AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclisi’nde, ilçenin gelişimi için yeni projeler ve çözüm önerileri görüşüldü. Katılımcılar, birlik ve beraberlik mesajı verdi

AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclisi, geniş bir katılımla düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkan Vekili Ali Yazıcı , önceki dönem Milletvekili Lütfü Çırakoğlu , İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi , üç kademe ilçe teşkilatı, Tunca Belde Başkanı İsmail Hakkı Kumbasar , Tunca Belde Belediye Başkanı Ramazan Topçu , İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda Ardeşen'deki çalışmalar değerlendirildi, yeni projeler ve yerel sorunlara çözüm önerileri görüşüldü. Katılımcılar, ilçenin gelişimi için birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yaparken, yerel yönetimlerin Ardeşen’e katkı sağlayacak projeleri hayata geçirme konusundaki kararlılığı dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.