,, ,

Ödüllü Aşçı Berke Karamustafao, Müzik Dünyasına Adım Atıyor

Müzik 14.09.2024 - 12:35, Güncelleme: 14.09.2024 - 12:36 3052 kez okundu.
 

Ödüllü Aşçı Berke Karamustafao, Müzik Dünyasına Adım Atıyor

Ödüllü aşçı Berke Karamustafao, müzik dünyasına adım atıyor. Aşçılıkta yakaladığı başarıyı müzikte de sürdüreceğini belirten Karamustafao, yeni şarkısıyla iddialı
Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden söz ettiren ödüllü aşçı Berke Karamustafao , şimdi de müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Mutfağın dışında fotoğraf sanatı ile de ilgilenen genç aşçı, aşçılıkta yakaladığı başarıyı müzik dünyasında da sürdüreceğini söylüyor. İstanbul Üniversitesi Gastronomi mezunu olan Berke Karamustafao, yakında dijital platformlarda yerini alacak olan şarkısının büyük çıkış yakalayacağını belirterek, ‘Anne ve baba mesleği olan aşçılık alanında birçok ödül aldım. Tek hedefim aşçılık ile şarkıcılığı bir arada yürütmek. Bu başarıyı aşçılıkta da yakalayacağıma inanıyorum’dedi.
Ödüllü aşçı Berke Karamustafao, müzik dünyasına adım atıyor. Aşçılıkta yakaladığı başarıyı müzikte de sürdüreceğini belirten Karamustafao, yeni şarkısıyla iddialı

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden söz ettiren ödüllü aşçı Berke Karamustafao , şimdi de müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.

Mutfağın dışında fotoğraf sanatı ile de ilgilenen genç aşçı, aşçılıkta yakaladığı başarıyı müzik dünyasında da sürdüreceğini söylüyor. İstanbul Üniversitesi Gastronomi mezunu olan Berke Karamustafao, yakında dijital platformlarda yerini alacak olan şarkısının büyük çıkış yakalayacağını belirterek, ‘Anne ve baba mesleği olan aşçılık alanında birçok ödül aldım. Tek hedefim aşçılık ile şarkıcılığı bir arada yürütmek. Bu başarıyı aşçılıkta da yakalayacağıma inanıyorum’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.