,, ,

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Gökçebey'de İncelemelerde Bulundu

Gündem 16.09.2024 - 14:43, Güncelleme: 16.09.2024 - 14:43 2488 kez okundu.
 

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Gökçebey'de İncelemelerde Bulundu

Gökçebey’de altyapı, eğitim, sağlık ve kamu hizmetleri projeleri değerlendirildi. Vali Hacıbektaşoğlu, OSB’de incelemelerde bulundu
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Milletvekili Ahmet Çolakoğlu , Gökçebey Kaymakamlığı ’nı ziyaret ederek ilçede yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gökçebey Kaymakamı Musa Türkmen tarafından yapılan bilgilendirmede, ilçenin genel durumu, altyapı, eğitim, sağlık ve diğer kamu hizmetleri ele alındı. Kaymakam Türkmen, devam eden projeler ve gelecekteki planlar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Ziyaretin bir diğer önemli gündem maddesi, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen altyapı çalışmaları oldu. Vali Hacıbektaşoğlu, sanayi bölgesinde yatırımcılara parsel tahsislerinin yapılabilmesi için yürütülen hazırlıklar hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı. Bölgenin sanayi yatırımları açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Hacıbektaşoğlu, sürecin hızla tamamlanmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Vali Hacıbektaşoğlu ayrıca, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi proje alanında yerinde incelemelerde bulundu. Altyapı inşaatlarının hızlandırılması ve bölgenin yatırımcılar için cazip hale getirilmesi amacıyla yapılan değerlendirmeler, ziyaretin önemli gündem konuları arasında yer aldı.
Gökçebey’de altyapı, eğitim, sağlık ve kamu hizmetleri projeleri değerlendirildi. Vali Hacıbektaşoğlu, OSB’de incelemelerde bulundu

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Milletvekili Ahmet Çolakoğlu , Gökçebey Kaymakamlığı ’nı ziyaret ederek ilçede yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gökçebey Kaymakamı Musa Türkmen tarafından yapılan bilgilendirmede, ilçenin genel durumu, altyapı, eğitim, sağlık ve diğer kamu hizmetleri ele alındı. Kaymakam Türkmen, devam eden projeler ve gelecekteki planlar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Ziyaretin bir diğer önemli gündem maddesi, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen altyapı çalışmaları oldu. Vali Hacıbektaşoğlu, sanayi bölgesinde yatırımcılara parsel tahsislerinin yapılabilmesi için yürütülen hazırlıklar hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı. Bölgenin sanayi yatırımları açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Hacıbektaşoğlu, sürecin hızla tamamlanmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Vali Hacıbektaşoğlu ayrıca, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi proje alanında yerinde incelemelerde bulundu. Altyapı inşaatlarının hızlandırılması ve bölgenin yatırımcılar için cazip hale getirilmesi amacıyla yapılan değerlendirmeler, ziyaretin önemli gündem konuları arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.