,, ,

İrem Sak’ın Acı Günü: Babası Dr. Şemsettin Sak Hayatını Kaybetti

Magazin 17.09.2024 - 12:25, Güncelleme: 17.09.2024 - 12:25 6589+ kez okundu.
 

İrem Sak’ın Acı Günü: Babası Dr. Şemsettin Sak Hayatını Kaybetti

İrem Sak, babası Dr. Şemsettin Sak’ı mide kanaması nedeniyle kaybetti. Ünlü oyuncunun bu zor gününde ailesi ve sevenleri yanında.
Ünlü oyuncu İrem Sak , en yakınını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. 75 yaşındaki babası Dr. Şemsettin Sak , mide kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sivas’ta uzun yıllar hekimlik yapan Dr. Şemsettin Sak, Taksim’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ünlü oyuncunun babası, mide kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılmış ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İrem Sak’ın bu zor gününde ailesi ve sevenleri yanında yer alıyor.
İrem Sak, babası Dr. Şemsettin Sak’ı mide kanaması nedeniyle kaybetti. Ünlü oyuncunun bu zor gününde ailesi ve sevenleri yanında.

Ünlü oyuncu İrem Sak , en yakınını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. 75 yaşındaki babası Dr. Şemsettin Sak , mide kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sivas’ta uzun yıllar hekimlik yapan Dr. Şemsettin Sak, Taksim’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ünlü oyuncunun babası, mide kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılmış ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İrem Sak’ın bu zor gününde ailesi ve sevenleri yanında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.