,, ,

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı'dan Bartın Ziyareti

Siyaset 17.09.2024 - 14:47, Güncelleme: 17.09.2024 - 14:47 2783 kez okundu.
 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı'dan Bartın Ziyareti

Muammer Avcı, Bartın’da Türkiye Şehir Buluşmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluştu, STK ve teşkilatlarla istişare toplantısı yaptı
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı , AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Türkiye Şehir Buluşmaları” kapsamında bir dizi programlara katılmak üzere Bartın’a gitti. Bartın programına, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla başlayan Avcı, ardından Bartın ’ın Ulus ilçesine geçerek burada Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ’u ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Milletvekili Avcı, Ulus'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Programın ilerleyen saatlerinde Demo Ahşap Fabrikası'nı ziyaret eden Avcı, günün son etkinliklerinde sivil toplum kuruluşları (STK) ile buluşarak görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret, teşkilat katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısı ile sona erdi.
Muammer Avcı, Bartın’da Türkiye Şehir Buluşmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluştu, STK ve teşkilatlarla istişare toplantısı yaptı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı , AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Türkiye Şehir Buluşmaları” kapsamında bir dizi programlara katılmak üzere Bartın’a gitti.

Bartın programına, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla başlayan Avcı, ardından Bartın ’ın Ulus ilçesine geçerek burada Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ’u ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Milletvekili Avcı, Ulus'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Programın ilerleyen saatlerinde Demo Ahşap Fabrikası'nı ziyaret eden Avcı, günün son etkinliklerinde sivil toplum kuruluşları (STK) ile buluşarak görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret, teşkilat katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.