,, ,

Diyarbakır’da 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Cinayeti: Hediye Güran Tutuklandı

Gündem 17.09.2024 - 16:14, Güncelleme: 17.09.2024 - 16:14 3013 kez okundu.
 

Diyarbakır’da 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Cinayeti: Hediye Güran Tutuklandı

Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan Hediye Güran tutuklandı. İfadesinde, Narin’in amcası Salim Güran ile ilişkisinin olmadığını belirtti
Diyarbakır ’da 8 yaşındaki Narin Güran ’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hediye Güran , çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Cinayete dair Hediye Güran ’ın ifadesi de ortaya çıktı. Güran ifadesinde, “Narin’in amcası tutuklu Salim Güran ile bir ilişkim yok. Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim. Cinayet günü Yüksel Güran’ın beni aradığını hatırlamıyorum. Salim ile 25 saniyelik bir görüşmemiz oldu ama içeriğini hatırlamıyorum” dediği öğrenildi. Soruşturma devam ederken, Narin Güran’ın ölümüne dair yeni detaylar adli süreçle birlikte netlik kazanmaya devam ediyor.
Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan Hediye Güran tutuklandı. İfadesinde, Narin’in amcası Salim Güran ile ilişkisinin olmadığını belirtti

Diyarbakır ’da 8 yaşındaki Narin Güran ’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hediye Güran , çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Cinayete dair Hediye Güran ’ın ifadesi de ortaya çıktı.

Güran ifadesinde, “Narin’in amcası tutuklu Salim Güran ile bir ilişkim yok. Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim. Cinayet günü Yüksel Güran’ın beni aradığını hatırlamıyorum. Salim ile 25 saniyelik bir görüşmemiz oldu ama içeriğini hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.

Soruşturma devam ederken, Narin Güran’ın ölümüne dair yeni detaylar adli süreçle birlikte netlik kazanmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.